Gençspor'un yıldızını Sivas kaptı!
29 Ocak 2020 19:32

Gençspor'un yıldızını Sivas kaptı!

Sessiz sedasız futbolcu yetiştirmeye devam eden Gençspor’un başarılı futbolcuları dikkat çekiyor. Takımın yıldız adayı futbolcularından Mertcan, Sivasspor’a imza attı, Hamza Baltacı da gidebilir.  

 

BEDİRHAN VE İBRAHİM KOCAELİSPOR’A VERİLDİ

Kocaeli’de bir döneme damga vurmuş futbolcularından Serter Keskin’in çalıştırdığı Kocaeli Gençspor’un yıldızları dikkat çekiyor. Futbol okulundan çıkan oyuncu grubu U-13, 14, 15 ve 16 yaş gruplarında şampiyon oldu. Ciddi kulüplere futbolcu gönderen Gençspor’da yetişen Bedirhan Yıldız ile İbrahim Baki Kocaelispor’un U-14 takımına verilmişti. Bu iki futbolcu da şu an Kocaelispor U-15 takımı için mücadele ediyor.

 

HERKES YUSUF EFE YAMAN’I KONUŞACAK

Kocaelispor’da U-16 Akademi takımının süper yeteneği ve gol kralı Yusuf Efe Yaman da Kocaeli Gençspor’un Kocaeli ve Türk futboluna armağanı. Yusuf Efe’nin kısa bir süre içinde şehrin parmakla gösterilen santraforları arasında yer alacağına kesin gözü ile bakılıyor. Kocaelispor U-17 takımının kalecisi Görkem de Gençspor’dan çıkan bir diğer futbolcu.

                                              

HAMZA BALTACI KAÇMASIN!

Takımın yıldız adaylarından, filiz lisansı Kocaeli Güneşspor’da çıkan ve 3 yıldır Gençspor’da forma giyen Mertcan Koç’u bir süredir Sivasspor’da takip ediliyordu. Kırmızı Beyazlıların yoğun ısrarı üzerine 2004 doğumlu Mertcan, Yiğidolar ile anlaştı. Takımın bir diğer yıldız adayı futbolcusu, geçmişte Türkiye U-12 karmasının da sağ beki olan ve İstanbul takımlarının takibindeki Hamza Baltacı’nın da Sivas ekibine gidebileceği belirtildi. Bu futbolcu için Beşiktaş’ın yoğun ısrarı devam ediyor.

 

Spor41

Güncelleme: 29 Ocak 2020 20:01
BENZER HABERLER
X