Hüseyin Üzülmez: Tahir Bey ne derse o!
20 Mayıs 2019 13:50

Hüseyin Üzülmez: Tahir Bey ne derse o!

Kartepe Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Üzülmez, başkan adayı olacağı ile ilgili kulislerde geçen söylentilere son noktayı koydu.

 

BÜYÜKAKIN DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR

Kocaelispor’da yönetim kurulu toplantısını yaptı. Yarın (Salı) basın mensupları ile iftarda bir araya gelecek olan başkan Bahri Yavuz hem sezonu değerlendirecek hem de kendisi ile ilgili çizdiği yol haritasını paylaşacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, mevcut başkan Bahri Yavuz’un göreve devam etmesini istediği bilinirken, Çorum maçında hedef haline gelen Yavuz’a tepkiler ilk kez bu kadar gür bir sesle yoğunlaştı.

 

İŞARETİ ÇOK ÖNEMLİ

Öte yandan kulislerde, “Yavuz devam etmezse kimler başkan olabilir?” düşünceleri gün yüzüne çıkmaya başladı. İki isim Ak Parti kanadında konuşuluyor. Bu isimlerden birisi Kartepe Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Üzülmez, diğeri de Çayırova Belediye Eski Şevki Demirci. “Başkan adayı” olacağı yönünde anılmaya başlayan isimlerden Hüseyin Üzülmez’e bir liste çalışmasının olup olmadığını sorduk. Üzülmez, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın bu konudaki en önemli kriter olduğunu belirterek “Sayın Büyükakın’ın işareti çok önemli” dedi.

 

KAPANMANIN EŞİĞİNDEN ALDILAR

Kocaelispor’un mevcut başkanı ve yönetimini göreve devam ederse destekleyeceğiniz belirten Üzülmez şu ifadelere yer verdi: Kocaelispor’un mevcut başkanı kulübü kapanmanın eşiğinden alıp belli bir seviyeye getirdi. İlk önce BAL’dan çıkıldı ardından, 2 yıl önce 3. Lig Play-Off finali ve bu yıl da 3. Lig Play-Off maçları oynandı. Transfer yapmadan bunları başarmak önemli. Daha önemlisi borçlarla ilgili bir düzene de girilirken, alacaklı bir çok dosya temizlendi.

 

DÜŞÜNCEM OLMADI

Kocaelispor’a karşı duruşumuzu herkes bilir. Kulübün eski sporcularındanım. Ama benim bu konu ile ilgili yani başkan adaylığı ile ilgili düşüncem de bir liste çalışmam da yok. 31 Mart seçim çalışmaları ile ilgili üzerimizde bir yorgunluk var zaten. Bunu atlatmaya çalışıyorum. Şu net bir şekilde ifade edeyim ki, mevcut başkan Bahri Yavuz göreve devam edecekse desteklerim.

 

BAŞKA BİR LİSTE İLE YARIŞMAM

Burada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ın işareti önemli. Büyükakın’ın maddi desteğinden ziyade manevi desteğini hissetmek bile kıymetli. Sonrasında kamuoyunun genel görüşü de önemli tabii ki. Eğer böyle bir başkanlık durumumuz olacaksa da başka bir liste ile yarışmam söz konusu olmaz. Daha net bir tabirle kimseye rakip olmak istemem. Tekrar ediyorum. Başkanlıkla ilgili düşüncem olmadı ve Bahri Bey ile ekibi devam edecekse ben de onları desteklemeye devam ederim.

 

Spor41 - Özel

Güncelleme: 20 Mayıs 2019 13:55
BENZER HABERLER
X