Sahtekarlara İZİN VERMEYİN!
19 Eylül 2019 17:13

Sahtekarlara İZİN VERMEYİN!

Kocaelispor Cumartesi akşamı Turgutluspor ile zorlu bir maça çıkacak. Yeşil Siyahlılarda hedef 3’te 3 yapan rakibini devirmek ve iddiasını sürdürmek. Emniyet zorlu maç öncesi taraftarı sahte bilet konusunda uyardı.

 

YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

Cumartesi akşamı Kocaeli Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan Kocaelispor – Turgutluspor maçına yoğun bir ilgi bekleniyor. Galip geldiği takdirde büyük ihtimalle grupta liderliğini eline geçirecek Yeşil Siyahlılar, zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sağ el orta parmağı kırık olan Kaleci Ercüment’in son durumu bugün yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. Kaptan Burak Süleyman ve Feridun’da ise her hangi bir sorun yok.

 

YASAL İŞLEM YAPILACAK

Kocaeli emniyeti ve özel güvenlik personeli 15 bine yakın taraftarın gelmesinin beklendiği mücadelede tabiri caizse kuş uçurtmayacak. Özellikle sahte bilet konusunda taraftarı uyaran emniyet, kombinesi olmayan taraftarların biletlerini satış noktalarından almalarını istedi. Öte yandan toplu halde kombine kartla gezen ve bir kartla farklı kapılardan turnikelerden geçiş yaptırtanların tespit edilmeleri halinde bu kişiler hakkında işlem yapılacağı belirtildi. 175 özel güvenlik personeli, 100 jandarma ve 700 kadar da polisin görev alacağı maçta kapılar 17.30’da açılacak. Ancak bu saatin 17.00’ye çekilme ihtimali de bulunuyor. Taraftarın olası bir yığılmaya maruz kalmaması için maça erken gelmeleri istendi.

 

Spor41

Güncelleme: 19 Eylül 2019 17:20
BENZER HABERLER
X