Darıca, iyi oynadı ve kazandı! “2-0”
09 Ocak 2019 21:45

Darıca, iyi oynadı ve kazandı! “2-0”

Devre arası kampını Antalya’da sürdüren 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ikinci hazırlık maçında karşılaştığı 3. Lig 1. Grup lideri Bayburt Grup İl Özel İdare’yi Utku’nun golleri ile 2-0 mağlup etti.

 

UTKU’DAN ŞAHANE GOL!

Maç boyunca çok sayıda net gol kaçıran Darıca, sahaya tam kadro çıkan ve ikinci yarıda yeni transferlerini de sahaya süren Bayburt karşısında hayli etkili oldu. Ekimizde özellikle genç futbolcuların performansı göz kamaştırırken, devre Darıca’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 44. dakikada Utku ceza sahası içinde buluştuğu topu 3 rakibinden kurtardı ve şık bir şekilde ağlara gönderince ilk yarının skorunu 1-0 olarak tayin etti.

 

Darıca ekibinde galibiyeti getiren gurbetçi futbolcu Utku attığı 2 golle yıldızlaştı.

 

GENÇLER GÖZ KAMAŞTIRDI

İkinci yarıda iki takım da çok sayıda oyuncu değiştirdi.  Darıca alt yapısında usta ellerde harmanlanan 2000,2001 doğumlu genç futbolcular ile denenen futbolcular bu yarıda giydiği formanın hakkını verdi. 55. dakikada ilk golün sahibi, Almanya’dan Darıca’ya denenmek için gelen Utku, Oktay Bala’nın ikramını geri çevirmedi ve farkı 2’ye çıkaran gole imzasını attı. Zaman zaman saha içinde küçük gerginlikler yaşansa da gerilim fazla büyümedi.

 

Darıca Gençlerbirliği, Bayburt’u sahadan sildi. Salih Seyis (solda) müthiş bir futbol ortaya koydu.

 

TRANSFER GEREKİYOR

Kalan zaman diliminde 3 net gol kaçıran ekibimiz Bayburt’u 2-0 mağlup etti. Sarı Yeşillilerin 3. hazırlık maçı 10 Ocak’ta Amedspor ile olacak. Öte yandan Darıca’da tecrübeli futbolcu eksikliği de dikkatlerden kaçmadı. Sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyen Uğur Daşdemir ve Ahmet Kutluer’in yokluğunda saha içi lideri arayan Sarı Yeşilli ekibin 2. Lig’deki konumunu pekiştirmek için mutlaka transfer yapması gerektiği de gün yüzüne çıktı.

 

Darıca Gençlerbirliği’nin mütevazi Azeri teknik adamı Asım İbrahimov kısa sürede takıma adapte oldu.

 

HİÇ BİRİ İLE SÖZLEŞME İMZALANMADI

Genç futbolcuların gelecek adına umut vermesi Darıca’nın tesellisi olurken, Azeri teknik adam Asım İbrahimov’un İstanbul Süper Amatör Ligi’nden ve farklı BAL takımlarından çağırdığı futbolcular arasında kimleri takım içinde tutacağı merak konusu oldu. Ancak an itibari ile hem teknik kadro hem de futbolculardan hiç biri sözleşme imzalamadı. Öncelikli olarak mali anlamda toparlanması beklenen Darıca’nın özellikle bu sorunu da aştığında grupta ses getirecek bir takım olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ön anlaşma yapılan stoper Emre Balak ile anlaşma sağlanamadı.

 

Spor41 - Antalya

 

Temsilcimiz Darıca GB’de futbolcular attıkları gollerin ardından sevindiler.

 

 

DARICA’DA PERFORMANS PARAMETRESİ

Ahmet Önal***, (Osman Şimşek***, Emre Gamsız***) Ramazan Özcan***, (Dk. 45 Veyselcan Polat***) Ömerül Faruk İşler****, Salih Seyis (Dk. 45 Ömer Aydın***) Ayberk Kardaş***, Halil İbrahim Şagar****, Mehmet Avcı*** (Dk. 45 Mücahit Çakmak***) Emre Alan*** (Oktay Bala****) Oğuzhan Ceylan*** (Dk. 45 Utku Şen***) Nevzat Çolak*** (Dk. 70 Ahmet Özer**) Mustafa Kaya*** (Dk. 70 Alperen Can**)

 

Başarılı kaleci Ahmet Önal, aldığı süreyi çok iyi değerlendirdi.

 

ALİ Bayburt’un kilit adamı Ali Kemal, koşan Darıca karşısında zorlandı.

 

 

Güncelleme: 09 Ocak 2019 21:59
BENZER HABERLER
X