Eşref Doğmenç’in başı büyük dertte!
31 Ocak 2019 02:24

Eşref Doğmenç’in başı büyük dertte!

İlimizde geniş bir kesim tarafından çok sevilen ve sayılan kaleci antrenörü Eşref Doğmenç yeni sezon için Darıca Gençlerbirliği ile anlaşmıştı. Ancak başarılı teknik adam bu günlerde stresli günler yaşıyor.

 

SÖZLER TUTULMADI, O DEVREYE GİRDİ

Birçok kez söz verildiği halde Darıca GB’de şirket yönetimi Antalya’da kamp yaptığı otele ödeme yapamamış ve Sarı Yeşillilerin otelden gönderilmesi gündeme gelmişti. Devre arasındaki Antalya kampına devam edebilmesi için sorumluluk alan Eşref Doğmenç ile Murat Aydın'a yakın olduğu öğrenilen Salim Tezcan 88 bin liralık senede imza atmıştı.

 

İSMAİLYOV “SORUN AŞILDI” DEMİŞTİ, AMA?

Senede atılan imzanın ardından kamp yapabilen Darıca Gençlerbirliği’nde şirketin sahibi Azeri iş adamı Rauf İsmailyov, gazetemize yaptığı açıklamada bu sorunun aşıldığını belirtmişti. Ancak gelinen noktadan durumun böyle olmadığı öğrenildi. Sabah saatlerinde organizasyon şirketinden bir yetkili Eşref Doğmenç’e telefonla ulaştı ve senet ile ilgili sadece 5 bin liralık bir ödemenin yapıldığını belirtti.

 

KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Kamp organizasyon şirket yetkilisi “Eşref hocam… Bizler sizi çok seviyoruz ve siz aracı olduğunuz için Darıca Gençlerbirliği’nin kampına devam etmesini sağladık. Ancak aradan 3 hafta geçti ve 88 bin lira senet için sadece 5 bin liralık bir ödeme yapıldı. 11 Şubat’a kadar kalan miktar ödenmezse senede icra işlemi başlatmak zorundayız” dedi. Hal böyle olunca Doğmenç de kara kara düşünmeye başladı.

 

Spor41 – Özel haber

 

O SENEDE SPOR41 ULAŞTI... 11 ŞUBAT'A KADAR SENET İLE İLGİLİ 83 BİN LİRALIK ÖDEME YAPILMAZSA İMZA MUHATAPLARI HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK.

Bilgi: Her hangi bir adli soruşturmaya mahal vermemek için organizasyon şirketinin adı ve imza muhataplarının TC. Kimlik numaraları sansürlenmiştir.

Güncelleme: 31 Ocak 2019 02:35
BENZER HABERLER
X