Dede ve torunların spor keyfi!
04 Ekim 2018 22:48

Dede ve torunların spor keyfi!

Birleşmiş Milletler tarafından her Ekim ayının ilk haftası Dünya Çocuk Günü ve Dünya Yaşlılar günü olarak kutlanıyor. 1 Ekim’de gerçekleşen anlamlı gün ile ilgili Kocaeli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü “Nesiller Buluşuyor” adı altında etkinlik düzenledi.

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Başiskele Spor Salonu’nda gerçekleşen anlamlı organizasyona Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yalçın ile ilçe protokolü katıldı.

 

 

ÇAYIROVA ÇOCUK EVLERİ’NDEN ETKİNLİKLER

Program kapsamında Çayırova Çocuk Evleri Sitesi çocukları tarafından Halkoyunları gösterisi ilgi ile izlendi. Ayrıca yaşlılar ve çocukların birlikte yer aldığı step-aerobik gösterisi, basketbol serbest atış yarışması, masa tenisi ve satranç müsabakaları ve son olarak ta protokol üyelerinin de dahil olduğu Bocce oynandı.

 

Spor41

 

 

 

 

 

 

Güncelleme: 04 Ekim 2018 22:55
BENZER HABERLER
X