3 puan ÇEKMECE’de duruyor!
18 Şubat 2020 15:57

3 puan ÇEKMECE’de duruyor!

Üst üste 2 yenilgi sonrası Cumartesi günü Ofspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek nefes alan Kocaelispor, Çarşamba mesaisinde ilk 5 mücadelesi veren Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek. Kocaeli Stadı’ndaki maç saat 13.30’da başlayacak.

 

BURAK SÜLEYMAN’A YOĞUN TEDAVİ UYGULANIYOR

9 günde 3 zorlu maç periyoduna giren ve Sürmene’de oynanan Ofspor virajını hasarsız dönen Kocaelispor’un rakibi Büyükçekmece Tepecikspor olacak. Teknik adam Selahaddin Dinçel’in Ofspor maçı kadrosunda bir değişikliğe gitmeyeceği düşünülüyor ancak omuzundan sakatlanan Burak Süleyman’ın durumu maç saatinde belli olacak. Yoğun tedavi uygulanan Burak Süleyman’ın ağrıları azalırsa iğne ile maça çıkacak.

 

TAHA BATUHAN MI MURAT MI BAŞLAYACAK?

Taha Batuhan ile Cihad’in döndüğü kadroda merak edilen tek konu cezası sona ermesine rağmen hafif sakatlığı bulunan Taha Batuhan’ın 11’e rotasyonuna dahil olup olmayacağı. Ofspor maçında sahaya 11’de çıkan ve başarılı bir görüntü ortaya koyan Murat Şimşek’in Tepecikspor maçında da 11’de şans bulacağı tahmin ediliyor.

 

MUHTEMEL 11’LER ŞU ŞEKİLDE

Buna göre Kocaelispor’un Tepecik karşısında kalede Ercüment, savunmada Semih, Erdinç, Kemal Can, Murat ya da Taha Batuhan, önlerinde Sefa ve Mert Yavuz, solda Burak Süleyman ya da Gökdeniz, sağda Ali Han, forvete yakın bölgede Talha ve ileride de Yakup 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor.

 

BERKAY VE HASAN’A DİKKAT ETMEK GEREKİYOR

Son 3 maçında 5 puan toplayan, özellikle kanat forvetleri Berkay Ceylan ve Hasan Demir ile etkili olabilen, sert bir savunma kurgusuna sahip olan konuk ekip Büyükçekmece Tepecikspor’da sakat ve cezalı futbolcu yok. Pazar günkü Kozan deplasmanı öncesi Kocaelispor sahasında üçüncü kez hata yapmak ve 8 puanlık farkın kapanmasını istemiyor. Kocaeli Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan maçı İzmir’den Reşat Onur Coşkunses yönetecek.

 

Spor41

 

MAÇIN KÜNYESİ

 

KOCAELİSPOR

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR

STAT: Kocaeli

HAKEMLER: Reşat Onur Coşkunses, Ercan Akdeniz, Çağrıcan Pazarcıklı

SAAT: 13.30

HAVA: 16 derece parçalı bulutlu

 

KOCAELİSPOR

ERCÜMENT KAFKASYALI

SEMİH KARADENİZ

ERDİNÇ KARAKAŞ

MURAT YA DA TAHA BATUHAN

KEMAL CAN AYDEMİR

MESUT ÖZDEMİR

SEFA NARİN

TALHA MAYHOŞ

BURAK YA DA GÖKDENİZ

ALİ HAN TUNÇER

YAKUP ALKAN

 

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR

RAMAZAN EVREN ÜSTÜNDAĞ

ALPER SÜRÜCÜ

AYKUT SEVİM

BERKAY CEYLAN

ENES YILMAZ

FURKAN ZENGİN

HALİL İBRAHİM PEKŞEN

EMRE USTA

ÖZKAN ZİLELİ

SEFER KANITEMİZ

YUNUS YAŞAR

Güncelleme: 18 Şubat 2020 16:01
X