Betül ve Mustafa’nın en mutlu günü!
30 Temmuz 2020 19:52

Betül ve Mustafa’nın en mutlu günü!

İlimizin tanınmış simalarından, fanatik Kocaelisporlu yönetmen Onur Ünlü ve Orkun Ünlü’nün akrabası, iş insanı, Spor41 spor yazarı Mustafa Çeliksoydan hayatını Hataylı Arapça öğretmeni Betül Hanım ile birleştirdi. Düğüne spor, siyaset ve iş dünyası akın etti.

 

NİKAHI YASİN ÖZLÜ KIYDI

Elçin – Sedat (Merhum) Çeliksoydan’ın yakışıklı oğulları Mustafa Çeliksoydan ile Güler – Hüseyin Küçük’ün dünyalar güzeli kızları Betül Hanım evliler kervanına adlarını yazdırdı. Onur ve Orkun Ünlü’nün damada, Ahmet Mustafa Küçük’ün geline şahitliği yaptığı nikah Başiskele’de yer alan Tetri Şavi Kır Düğün Salonu’ndaki gerçekleşti. Çiftin nikahını Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü kıyarken, gelin ve damat düğün alanına alkışlarla giriş yaptı.

 

 

YOĞUN İLGİ

Cemiyete ünlü yönetmen Onur Ünlü’nün ve sanatçı arkadaşı Hazar Ergüçlü, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Daire Başkanı Erdal Çetinkaya, Serik Belediyespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Korukır’ın yardımcısı Nihat Köksal, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Kocaeli Devlet Hastanesi Emekli Müdür Yardımcısı Ahmet Övüç, eşi Dilek Övüç, Türkiye Karadenizliler Konfederasyon Başkanı Ali Aydın, İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kocaeli Müteahhitler Odası Başkanı Faruk Mamik, Kocaelispor Eski Teknik ve Mali Asbaşkanı İlyas Çakır, çok geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan iş insanı, Arzum Pastaneleri sahibi Selamet Uzun, Kocaelispor’un yöneticilerinden Haşmet Uçar, TV41 Spor Müdürü Selim Eryılmaz, Şirinspor Teknik Direktörü Ufuk Öğütveren, Başiskele Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selim Yılmaz, İzmitli meşhur oyuncu Alican Altun, son olarak Maşukiyespor’u çalıştıran Gökhan Top, Kocaeli Uluslar Arası Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Karaçoban, Özgür Kocaeli Gazetesi Editörü ve Spor Muhabiri Emre Kurtbay, Çağdaş Kocaeli Gazetesi Editörü ve Spor Muhabiri Umut Karagöz, Spor41 Spor Muhabiri Ali Köksal, eşi Fatma Köksal, çok sayıda iş insanı, çiftin akrabaları ve sevenleri katıldı.

 

Serik Belediyespor’un İzmitli teknik adamı Engin Korukır, nikaha gelerek Betül ve Mustafa’ya destek verdi. 

 

BALAYI ÇANAKKALE’DE

Betül ve Mustafa, Atatürk’ün en sevdiği şarkılar arasında yer alan Fikrimin İnce Gülü eseri ile danslarını ederken, gelin ve damada takı takmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Genç iş insanı Mustafa Çeliksoydan ile Arapça öğretmeni olan Betül Çeliksoydan kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür ederken balayı için Çanakkale’yi tercih ettiler.

 

Spor41

 

Kocaeli Devlet Hastanesi Emekli Müdür Yardımcısı Ahmet Övüç, eşi Dilek Övüç, Şirinspor Teknik Direktörü Ufuk Öğütveren ve eşi Esin Hanım çifti tebrik etti.

 

Türkiye’nin önemli yönetmenlerinden Onur Ünlü’nün ve sanatçı arkadaşı Hazar Ergüçlü, kuzeni Mustafa ve eşi Betül’ü kutladı.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Daire Başkanı Erdal Çetinkaya, Betül ve Mustafa’ya mutluluklar diledi.

 

Kocaelispor Eski Teknik Mali Asbaşkanı İlyas Çakı nikahın özel davetlileri arasındaydı.

 

Hataylı gelin Betül Hanım’ın ailesi, Hatay ilinin en tanınış aileleri arasında yer alıyor. Nikahta Hataylı konuklarla yakından ilgilenildi.

 

Kullar’ın çok sevilen esnafı, aynı zamanda Spor41 Spor Muhabiri Ali Köksal, nikaha eşi Fatma Hanım ile birlikte geldi.

 

İlimizin basın mensupları Mustafa ve Betül’ü kutlarken, çifte bir ömür boyu birliktelik diledi.

 

Muhteşem cemiyette Küçük ve Çeliksoydan aileleri konuklarını en iyi şekilde ağırladı.

 

 

Kocaelispor’un yöneticilerinden Haşmet Uçar, sağlık, huzur, başarı ve mutluluk diledi.

 

Kartepe'nin ve ilimizin tanınan isimlerinden Seyhan Akman, Ayhan Kaya ve Ayhan Kaya, Betül ve Mustafa'yı kutlamaya gelenler arasındaydı.   

 

Çok geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan iş insanı, Arzum Pastaneleri sahibi Selamet Uzun nikahta yer aldı.

 

Mustafa Çeliksoydan’ın yakın arkadaşları Volkan Balimre ve Gazanfer Kara, çifti yalnız bırakmadı.

 

Güncelleme: 31 Temmuz 2020 20:52
X