Cihad Ateş: Daha iyi olmalıyım
20 Şubat 2020 23:44

Cihad Ateş: Daha iyi olmalıyım

Kocaelispor’un devre arası transferlerinden Cihad Ateş, teknik adam Selahaddin Dinçel’e kendisine şans verdiği için teşekkür ettiğini ifade etti ve sahaya çıktığında elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalıştığını belirtti.

 

ÖNEMLİ OLAN KAZANMAKTI

İstediği seviyede olmadığını belirten genç futbolcu basın mensuplarına şu şekilde konuştu: Tepecik maçına iyi başladık, çok etkiliydik ve golü de erken bulduk. Devamı da olabilirdi ve maçı daha farklı bitirebilirdik. Bazen her şey istediğiniz olmuyor ancak önemli olan kazanmaktı, bunu da başardık. Kendimle ilgili ise… Performansımı her geçen gün biraz daha yukarıya çıkarmaya çalışıyorum.

 

HOCAM SAĞ OLSUN

Hocam sağ olsun yeterli süreyi bulmamda yardımcı oluyor, oyuna sokuyor. Tam olarak istediğim seviyede değilim, bunun farkındayım ve hocamın verdiği şansları tam anlamıyla iyi değerlendirdiğimi söyleyemem. Gerçek performansıma ulaşıp elimden gelen katkıyı tam anlamıyla vermek istiyorum. Forvet oyuncusuyum, gol atmak zorundayım. Bunu şu an yapamadım ama oyuna girdiğimde elimden gelen her şeyi yaptığımı söyleyebilirim.

 

Spor41

Güncelleme: 20 Şubat 2020 23:48
BENZER HABERLER
X