Gel İnegöl gel!
19 Ekim 2020 19:06

Gel İnegöl gel!

Önce Çorum ardından Afyon galibiyetleri ile derin bir nefes alan Kocaelispor’da Çarşamba akşamı konuk edeceği İnegölspor maçının hazırlıklarını yarın tamamlıyor. Yeşil siyahlılarda moraller çok yüksek. Hedef ise mutlak galibiyet!

 

3’TE 3 İSTİYORUZ

Teknik Direktör Erhan Altın ile yeni bir döneme başlayan ve bu süreçte 2’de 2 yaparak üst sıralara göz kırpan Kocaelispor’da çarşamba akşamı Kocaeli Stadı’nda oynanacak olan İnegöl maçının hazırlıkları yarın yapılacak ter antrenmanının ardından tamamlanacak. Henüz galibiyeti bulunmayan ve teknik direktörlüğe Cüneyt Biçer’i getiren Bursalı rakibi karşısında üst üste üçüncü zaferini kazanmak isteyen yeşil siyahlılarda moraller tavan yapmış durumda.

 

 

AYDIN TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Önceki akşam Körfez Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Diz sakatlığı henüz geçmeyen Aydın ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Isınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Antrenmanda önce 4 kalenin olduğu ve bol bol filelerin havalandığı bir maç oynanırken antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapıldı. Yüksek tempoda ve kıran kırana geçen çift kale maç 5-5 sona ererken futbolcuların bir birine üstünlük sağlamak için ortaya koyduğu mücadele umut verdi.

 

 

ATRENMAN SONRASI EK ÇALIŞMA YAPTILAR

Maçın hakemliğini yapan Taner Gülleri çaldığı 3 penaltı günün adamı olurken kimseyi memnun edemedi. Antrenman sonunda İrfan, Hakan Demirci, Batuhan Er, Muhammed ve Batuhan Yayıkçı kısa süreli ek antrenman yaptı. İrfan ve Batuhan’ın serbest vuruşlardaki ustalığı dikkatlerden kaçmadı. Tesislere kapanan Kocaelispor çarşamba akşamı 19.00’da başlayacak olan mücadelede İnegölspor’u devirip üst üste 3 kez sahadan 3 puanla ayrılmak için elinden geleni yapacak. Kocaeli Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak ve Misli.com'dan canlı yayınlanacak. 

 

Spor41

 

Güncelleme: 19 Ekim 2020 19:18
X