Hamza’dan iyi haber bekleniyor
20 Kasım 2018 02:03

Hamza’dan iyi haber bekleniyor

Sinan ve Murat Başak dönüyor. Tek soru ise Kaptan Hamza’nın son durumu. Hamza’nın da Karacabey maçına yetişeceği öngörülüyor. 

 

İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

21 Ekim’de sahasında Bağcılar’ı 1-0 mağlup eden ve 3 haftadır galibiyete hasret olan Kocaelispor, sahasındaki 6 maçı da kazanan, son 2 iç saha maçında Buca ve Bağcılar’ı 4-1’lik skorlarla mağlup eden Çorum Belediyespor karşısında bir ilki gerçekleştirdi ve rakibine sahasında ilk puan kayıplarını yaşattı.

 

FİNAL PASI SORUNU YAŞANDI

Önce Ali Keten sonra da Gökdeniz’in golleri ile Çorum’u sahasında bu sezon deviren ilk takım olan Kocaelispor altın değerinde bir galibiyet ile İzmit’e döndü. Diyarbekir maçının ilk yarısında sakatlandıktan sonra 3 maçtır gol atamayan Yeşil Siyahlılar, Çorum maçında da Sinan’ı hayli aradı. Özellikle son bölgede karar sorunu yaşayan Kocaelispor’un final pasları aksayınca çerçeve tam olarak görülmedi, sadece Sefa ile maç içi üretimleri oldu.

 

ÇOK MERAK EDİLİYOR

Büyük bir aksilik olmazsa Sinan ve savunmanın lideri Murat Başak, Kocaeli Stadı’nda Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak olan Karacabey maçında sahadaki yerini alacak. Gözler Teknik Direktör Galip Gündoğdu’da. Gündoğdu hafta arası antrenmanlarda futbolcuların genel durumuna bakacak ve ona göre karar verecek. Başak’ın dönmesi ile birlikte savunma kurgusunda nasıl bir değişiklik olacak? Bu sorunun cevabı merak ediliyor.

 

Spor41

Güncelleme: 20 Kasım 2018 02:04
X