Kocaelispor 3'te 3 peşinde!
14 Eylül 2019 20:16

Kocaelispor 3'te 3 peşinde!

Kocaelispor sezonun 3. maçında Cizrespor’a konuk oluyor. Zorlu mücadele Cizre İlçe Stadı’nda yarın (Pazar) saat 15.30’da başlayacak.

 

İDDİASINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Sezona 1-0’lık Payas ve Fethiye galibiyetleri ile başlayan, hafta arasındaki kupa mesaisinde de Gölcükspor’u sahasında 3-1 mağlup ederek adını ikinci tura yazdıran Kocaelispor sezonun üçüncü maçında Şırnak temsilcisi Cizrespor ile oynuyor. 3 sezondur üst üste Cizre ekibi ile rakip olan Yeşil Siyahlılar, doğu deplasmanından 3 puan ile dönerek iddiasını sürdürmek istiyor.

 

SENTETİK HALIDA OYNANACAK

Sentetik halı ile kaplı zeminde oynanacak olan maçta Kocaelispor’da sağ el orta parmağı kırılan Ercüment ile sağ ayak üst adalesinden sakatlığı bulunan Feridun’un yerine kalede Volkan’ın sağ kanatta da Gökdeniz’in forma giymesi bekleniyor. Cizre Divan Otel’de kampa giren ve maçı bekleyen Kocaelispor maçını oynadıktan sonra yaklaşık 250 kilometre uzaklıktaki Diyarbakır’a geçecek ve 22.35 uçağı ile İstanbul Yeni Havaalanı’na dönecek.

 

KAVURUCU SICAĞA DİKKAT

Kocaelispor’un bugünkü maça kalede Volkan, sağ bekte Semih, sol bekte Erdinç, savunma ortasında Kemal Can ve Taha Batuhan, önlerinde Mesut ve Serdar Ümit, solda Burak Süleyman, sağda Gökdeniz, forvete yakın bölgede Talha ileride de Yakup tertibi ile sahadaki yerini alması bekleniyor. Maç saatinde hava sıcaklığı yaklaşık 36-37 derece olacak. Şırnak Valiliği onay vermediği için Kocaelispor taraftarı toplu organizasyon düzenleyemeyecek, maça gitmek isteyen taraftarlar münferit olarak Cizre’ye deplasman yapabilecek. Yaklaşık 30 kadar Kocaelispor taraftarının zorlu maçta tribündeki yerini alması bekleniyor. 

 

Spor41

 

CİZRESPOR

KOCAELİSPOR

STAT: Cizre İlçe

HAKEMLER: Burak Güner, Abdurrahman Atabay, Salih Burak Demirel

 

CİZRESPOR

RAMAZAN HAKLI   

EVREN HOROZAL   

GÖKHAN DİNÇER   

DOĞAN SEÇKİN ŞAVKIN

MERT YILDIRIM   

ENDER KILIÇ   

FATİH ŞEN   

ERCAN ÇAPAR 

YUSUF KERÇİN

TANER GÜRSOY   

MEHMET ALBAYRAK

 

KOCAELİSPOR

VOLKAN MERT KORKMAZ

SEMİH KARADENİZ

ERDİNÇ KARAKAŞ

KEMAL CAN AYDEMİR

TAHA BATUHAN YAYIKÇI

MESUT ÖZDEMİR

SERDAR ÜMİT DENİZ

GÖKDENİZ BAYRAKDAR

BURAK SÜLEYMAN

TALHA MAYHOŞ

YAKUP ALKAN

Güncelleme: 14 Eylül 2019 20:21
X