Kocaelispor – Sakaryaspor maçının iptal gerekçesi
22 Ağustos 2019 13:02

Kocaelispor – Sakaryaspor maçının iptal gerekçesi

İl Spor Güvenlik Kurulu dün Kocaeli Valiliği 1 No’lu salonda toplandı. Toplantıya Kocaelispor Kulübü adına yöneticiler Veli Başkurt ve Murat Barış ile Kulüp Müdürü Anıl Sarıfakioğlu katıldı. Toplantıya Vali Yardımcılarından Dursun Balaban eşlik edecekti. Balaban salona geldi ve toplantının aynı gün saat 14.00’e ertelendiğini belirtti.

 

DEPLASMAN TAKIMININ GÜZERGAHI OLMAYAN STAT!

Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında 20 Ağustos’ta Sakarya’da oynanan maçta yaşanan saha içi ve saha dışı olaylar dikkat çekmişti. Bu konular 2 gün boyunca emniyet tarafından değerlendirildi. Özellikle Kocaeli Stadı’nın güzergah sıkıntısı da masaya yatırıldı. Yapılan üst düzey telefon görüşmelerinin ardından Cumartesi günkü maçın iptaline karar verildi.

 

 

TEKNİK EKİP RAPORU DENİLDİ

Kocaelispor Kulübü’nden yapılan açıklamada “24.08.2019 tarihinde Kocaeli Stadyumu’nda Sakaryaspor ile oynanması planlanan hazırlık maçımız iki teknik ekibin karşılıklı raporu doğrultusunda, sezonun yaklaşması ve iki takımın yoğun programı nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

 

 

MİLLİ MAÇ DA OYNANMAYABİLİR

Toplantının gündeminde 24 Ağustos Cumartesi akşamı Kocaeli Stadı’nda oynanması gereken Kocaelispor – Sakaryaspor maçı ile 7 Eylül’deki Kocaelispor – Fethiyespor maçları vardı. 6 Eylül’de ise Kocaeli Stadı’ndaki Türkiye – İngiltere U-21 Milli maçının İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda yer almaması Kocaeli Stadı’ndaki milli maçın da yerinin değişebileceği düşüncelerini beraberinde getirdi.

 

Spor41

 

 

 

Güncelleme: 22 Ağustos 2019 13:16
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Gökhan 16:42 - 22 Ağustos 2019

Geçen sezon 17 resmi maçı nasıl oynattılar bin küsür Bayburt'lu nasıl geldi stada ? Gerçek gazetecilik bu olayın aslını astarını bulup haber yapmaktır milleti kandırmayın bizde yedik peh!!!!

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
X