Şehir sizinle!
02 Şubat 2021 16:12

Şehir sizinle!

Kocaelispor, ikinci yarının iki sezonun ise 20. maçında yarın (Çarşamba) tüm liglerin yenilgisiz tek takımı Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Misli.com’dan canlı olarak yayınlanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak ve maçı Ankara’dan Alper Akarsu yönetecek. Maçı, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da izleyecek.

 

İLK PEŞİNDEYİZ

İkinci yarının ilk maçında Sarıyer’i deplasmanda mükemmel bir oyunun ardından Burak Süleyman, Batuhan Er ve Bahattin Köse’nin golleri ile 3-0 mağlup ederek moral bulan, şehre de moral veren Kocaelispor, bugün lider Manisa Futbol Kulübü’nü konuk ediyor. 19 maçta 16 galibiyet ve 3 beraberlik ile rekora koşan Ege temsilcisi karşısında sahaya 3 puan için çıkacak olan yeşil siyahlılar, rakibine bir ilki yaşatmak için elinden geleni yapacak.

 

2 DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın zorlu maçta Sarıyer karşılaşmasının 11’inden iki değişikliğe gitmesi bekleniyor. Sol ayak alt adalesinde yırtığı bulunan Numan’ın yerine Kemal, Murat Cem’in yerine ise Altay’dan transfer olan Yılmaz Özeren’in 11’de yerini alması bekleniyor. Bayram, Semih, Gökhan, Musa Nizam, Mesut, Benhur, Batuhan, Burak Süleyman ve Tahir’in geçen haftaki yerlerinde olacağı tahmin ediliyor.

 

5 FUTBOLCU SINIRDA, YİĞİTALİ DÖNÜYOR

Yeşil siyahlılarda 5 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Kaleci Bayram’ın yanı sıra sağ bek Semih, stoper Taha Batuhan, kanat forvet Benhur ve merkez oyuncusu Murat Cem kart görürlerse pazar günkü zorlu Çorum maçında takımını yalnız bırakacak.  Sarıyer maçında cezasını tamamlayan Yiğitali ise kadrodaki yerini alacak. Manisa’da, Aksaray ile anlaşan Tayyip Kanarya’nın yerine Okan Eken ile maça başlanması, Rize’den transfer edilen Kemal Rüzgar’ın süre bulması bekleniyor. 

 

CEP TELEFONLARINDAN İZLEYECEĞİZ!

Sadece ilimizde değil tüm ülkede de merakla beklenen Kocaelispor – Manisa FK maçı Misli.com’dan canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmayı izlemek isteyenler cep telefonlarına Misli.com’un uygulamasını indirmesi ve siteye üye olması gerekiyor. Öte yandan ulusal bir kanaldan karşılaşmanın yayınlanması mümkün olmadı. A Haber Bölge Sorumlusu Hakan Süer, dev maçın A Spor ve Misli.com ile ortak yayınlanması için girişim yaptı ancak bu girişimin hukuken kabul görmeyeceği iletildi.

 

YAVUZ VE BÜYÜAKIN DA GELİYOR

Maç saatinde kapalı ama ılık bir hava futbolcuları bekliyor olacak. Yağış olasılığı ise yüzde 30 seviyelerinde. Bu sezon iç sahada oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de yenilgi alan Kocaelispor, deplasmanda oynadığı 9 maçın tamamını kazanan rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün bir mücadele ortaya koymak ve maçı kazanmak adına var olan tüm enerjisini sahaya yansıtacak. İki takım arasında Manisa’da oynanan ilk maçı Manisa temsilcisi 6-1 kazanmıştı.

 

Spor41

 

KOCAELİSPOR

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ

STAT: Kocaeli

HAKEMLER: Alper Akarsu, Tolga Dede, Salih Burak Demirel

HAVA: 19 derece kapalı

YAYIN: Misli.com

 

KOCAELİSPOR

BAYRAM OLGUN

SEMİH KARADENİZ

GÖKHAN MERAL

KEMAL CAN AYDEMİR

MUSA NİZAM

MESUT ÖZDEMİR

YILMAZ ÖZEREN

BENHUR KESER

BATUHAN ER

BURAK SÜLEYMAN

TAHİR BABAOĞLU

 

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ

ÖMER KAHVECİ

HAKAN BARIŞ

RECEP BURAK YILMAZ

MEHMET YILMAZ

ERHAN KARA

AHMET KESİM

EMİR ALAGÖZ

NİZAMETTİN ÇALIŞKAN

SERTAÇ ÇAM

ZAHİT FINDIK

OKAN YERİNE KEMAL

 

Güncelleme: 02 Şubat 2021 21:23
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Ersin 00:56 - 03 Şubat 2021

misli com ..maclarini70 tl ye alinan bir apart iletakilip tv den izleyebiliyoruzben en az kocaelisporun 14 veya 15 macini tv den oyle izledimistersenbi sporseverleri aydinlatbelsanin 2. katta satiliyor

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
X