Sezgin: Berabere bitseydi kahrolurdum!
08 Ekim 2018 23:41

Sezgin: Berabere bitseydi kahrolurdum!

Kocaelispor’un yöneticilerinden Mesut Volkan Sezgin, 2-0’lık Payas galibiyetinin daha da anlamlı hale gelmesi için Buca karşısında da sahadan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirtti. Sezgin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Biz normal yürürken bile zorluk çekerken, futbolcuların o sıcağın altında hiç durmadan mücadele etmesi takdir edilmesi gereken bir konu. En başta iki takım futbolcularını da kutlamak istiyorum.

STRESE GİRDİK

Açıkçası Payas deplasmanından çekiniyordum. “1 puan bize yeter” düşüncesine sahiptim. Ancak maça o kadar istekli ve ne yaptığımızı bilerek başladık ki, her geçen dakika galibiyete olan inancım attı. Skor avantajını sağladıktan sonraki süreci de iyi geçirdik. İkinci yarıda heyecanımız tavan yaptı. Tabir caizse hop oturduk kop kalktık. İki takım da penaltılar kaçırdı belki ama Kocaelispor’un özellikle ikinci yarıdaki kaçırdıkları goller bizi daha da strese soktu.

 

HERKESİ BEKLİYORUZ

Eğer Hatay’dan beraberlik ile dönseydik inanın kahrolurdum. Çünkü 3 puanı fazlası ile hak ettik. Çok şükür kazandık ve kıymetli bir 3 puan ile İzmit’e döndük. Bu galibiyetin taçlanması için Buca’yı da sahamızda mağlup etmemiz gerekiyor. Bu nedenle taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Pazar akşamı tüm Kocaelisporluları Kocaeli Stadı’na bekliyoruz. Yeni stadımızdan bir zafer daha çıkaracağımıza tüm samimiyetim ile inanıyorum.

 

Spor41

Güncelleme: 08 Ekim 2018 23:49
BENZER HABERLER
X