ŞOK! Burak Süleyman ile yollar ayrılıyor!
16 Temmuz 2020 18:36

ŞOK! Burak Süleyman ile yollar ayrılıyor!

Kocaelispor’un son yıllarına damga vurmuş futbolcusu Burak Süleyman ile iç transfer görüşmelerinde sıkıntı büyük. Taraflar ilk iki görüşme sonunda anlaşamadı.

 

SONUÇ ÇIKMADI

Kocaelispor’da yeni sezon öncesi transfer hazırlıkları devam ediyor. Şampiyon kadrodan 11 futbolcu ile yolların ayrıldığı Yeşil Siyahlılarda şok bir ayrılık yaşanma ihtimali hayli yüksek. Kocaelispor’un Muhteşem olarak tüm ülkede nam salan futbolcusu, kulübün parlayan yıldızı Burak Süleyman ile yapılan ilk 2 görüşmede sonuç çıkmadı.

 

ALACAKLARINI BIRAK, ÜZERİNE PARA GETİR SERBEST KAL

Başarılı futbolcunun opsiyon hakkı kullanılmış olsa da kulüp içindeki kimi konuların kaptanın canını hayli sıktığı öğrenildi. Transfer komitesinin Burak Süleyman için “İçerideki alacağını bırak, bir miktar da para getir, serbest kal” şeklinde konuştuğu, toplam rakamın yaklaşık 350 bin lira olduğu iddia edildi. Şimdi tüm dikkatler Süleyman olayına kilitlendi. Üst lig kulüplerinin kadrosuna katmak için yarıştığı Burak Süleyman ile iplerin kopma noktasına geldiği öğrenildi. 2015 yılında Gölcükspor’dan transfer edilen, Kocaeli Güneşspor patentli ve ‘Muhteşem’ lakaplı futbolcu 34 Bölgesel Amatör Lig, 158 3. Lig ve 8 de kupa maçına çıkarken fileleri 54 kez havalandırdı.

 

Spor41

Güncelleme: 16 Temmuz 2020 18:48
X