KÖRFEZ ezber bozacak!
17 Temmuz 2018 22:20

KÖRFEZ ezber bozacak!

Kocaeli Birlikspor kalıntılarının kalmadığı ve tamamen özüne dönen, 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Körfez Spor Kulübü sezonu açtı. İlk antrenmana yenilerler birlikte 26 futbolcu katıldı. Transfer edilmesi düşünülen ve tesislerde kalan futbolcular rica edilerek basına tanıtılmadı.

KAMP AFYON’DA

2 Eylül’de başlayacak olan sezonun ilk haftasında Artvin Hopaspor ile karşılaşacak olan Körfez Spor Kulübü dualarla sezonu açtı. 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Kırmızı Beyazlılar kampa kadar günde çift antrenman yapacak. Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’ndaki ilk antrenmanda ısınma koşusu, ısınma hareketleri yapıldı, yarım sahada çift kale maç yapıldı. Sabah 10 ve akşam 17’deki çalışmaların ardından futbolculara 2 gün izin verilecek ve 1-15 Ağustos tarihleri arasında Afyon’da kamp yapılacak. Oruçoğlu Otel’deki kampta en az 4 hazırlık maçı oynanacak.

 

DENİZ KOLGU ÇALIŞTIRACAK

Körfez temsilcisini Deniz Kolgu çalıştırırken, yardımcılığını Doğan Engin, kaleci antrenörlüğünü ise Nahit Özseçer yapıyor. Afyon kampına 24 futbolcu ile kampa gidecek olan Kırmızı Beyazlılarda yetenekli gençler kadroda kendilerine yer bulmak için ayrı bir çaba sarf edecek. Körfez, 1 Ağustos’a kadar sahasında iki hazırlık maçı yapacak ve bu maçların ardından kamp kadrosu belirlenecek. Kampa yeni transferlerle gidilecek.

 

Spor41

 

KOCAELİ BİRLİK DENİLEN DIŞ GEBELİK ÜRÜNÜNDEN ESER KALMADI

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme: 17 Temmuz 2018 22:27
BENZER HABERLER
X