Muhammed Özkal: Tarif edilemez bir duygu
22 Ocak 2020 15:43

Muhammed Özkal: Tarif edilemez bir duygu

Süper Lig takımlarından Denizlispor forması daha üzerinde ısınmadan ilk maçında hem de Galatasaray karşısında oyuna 59’da giren ve 5 dakika sonra da ağları havalandıran İzmitli stoper Muhammet Özkal, Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.

1999 DOĞUMLU, BÜYÜK YETENEK 

Kocaeli Birlikspor’dan geçen sezon Bodrumspor’a transfer olan burada da dikkat çeken bir performans ortaya koyan 1999 doğumlu stoper Muhammed Özkal, devre arasında Süper Lig takımlarından Denizlispor’a transfer oldu. Genç savunmacı Galatasaray’a attığı golle hem ailesini hem de şehri gururlandırdı. Galatasaray’a attığı golün mutluluğunu ve heyecanını yaşamaya devam ettiğini ifade eden Özkal, önümüzdeki süreçte Kocaelispor’da da forma giymek istediğinin de altını çizdi.

 

 

MEHMET ÖZDİLEK HOCAMA BANA GÜVENDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Kendisine güvenen Mehmet Özdilek’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Muhammed şu şekilde konuştu: Süper Lig’deki ilk maçıma Galatasaray karşısında çıkmak benim için büyük bir şanstı ve çok güzel bir duyguydu. Mehmet Özdilek hocama bana güvenip şans verdiği için teşekkür ederim. İlk maçımda, ilk topla buluşmamda golle tanışmak tarif edilemez bir duygu. Onun mutluluğunu yaşamaya devam ediyorum.

 

 

BURADA FUTBOLCU OLDUĞUNUZU ANLIYORSUNUZ

Süper Lig çok farklı bir seviye. Burada futbolcu olduğunuzu anlıyorsunuz. Takımdaki herkes sağ olsun bu konuda bizlere çok yardımcı oluyor. Yolun henüz başındayım. İnşallah ilerleyen süreçte Kocaeli’yi belki de ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Şehrimizin takımı Kocaelispor’da da forma giymek elbette ki isterim. İnşallah bu da gerçekleşir.

 

Spor41

 

Güncelleme: 22 Ocak 2020 15:44
BENZER HABERLER
X