Selçuk İnan’ın yapamadığını kendisi yaptı!

Kocaelispor’un ofans hattındaki isimlerinden Tayfur Bingöl, Samsunspor maçında çok tehlikeli bir kart gördü. Kırmızının eşiğinden dönen 33 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

24 Ocak 2026 Cumartesi 19:17

 

11’DE BAŞLADI

Kocaelispor’da sezona çok iyi başlayan, attığı gollerle dikkat çeken Tayfur Bingöl çok uzun süredir oldukça düşük bir performans ortaya koyuyor. Selçuk İnan’ın Samsunspor maçında da sahaya 11’de şans verdiği Tayfur yine beklentilerin altında kaldı. 33 yaşındaki futbolcu ikinci yarıda son derece tehlikeli bir hamle yaptı.

 

OLACAK İŞ DEĞİL

Orta sahada yaşanan mücadelede itilen ve yerde kalan Tayfur bunun siniri ile rakibine sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü. Kırmızı kartın kıyısından dönen Tayfur 2 dakika sonra yerini Samet Yalçın’a bıraktı ve Samet merkez güvenliği noktasında Kocaelispor’a ilaç gibi yaradı. 11’de beklediği süreyi bir türlü bulamayan Samet 2 kez de kaleyi yoklayan isim oldu.

 

NE ZAMANA KADAR BÖYLE DEVAM EDECEK

Samsun maçı öncesi sınırda olan gördüğü kart sonrası Fenerbahçe maçı için cezalı duruma düşen Tayfur’un ise işgüzarlığı az daha başına iş açacak ve belki de takımını yakacaktı. Teknik Direktör Selçuk İnan’ın inatla dinlendirmediği Tayfur gördüğü anlamsız sarı kartın ardından kendisini dinlendirme kararı aldı. Kocaelispor yönetiminin ve Selçuk İnan’ın futbolcunun sorununun ne olduğu ile ilgilenmesi gerekiyor.

 

Bidar Yağmur Tarhan

DİĞER HABERLER