Süper Amatör Lig B Grubu’nda 5. haftanın en önemli maçı Değirmendere’deydi. 4’te 4 yapan İlimtepe ile 4’te 3 yapan Değirmenderespor, Değirmendere’de karşı karşıya geldi.
5'TE 5 YAPTILAR
Deplasman takımı İlimtepe maçın ilk yarısını Nihat Sonsöz ve Muhammed Tanrıverdi’nin golleri ile 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıda skoru ve oyunu tutan İlimtepe uzatma anlarında penaltıdan gol yedi. Değirmendere’nin yıldızı İbrahim Gürel ceza sahası içinde düşürüldü ve kazanılan penaltıyı da kendisi ağlara gönderdi. Maçta başka gol olmayınca İlimtepe 5. maçından da sahadan 3 puan ile ayrıldı.
DEĞİRMENDERE O STATTA OYNAMAMALI!
İlimtepe’nin yeni transferi Fatih Çiyan da sahaya 11’de çıkarken orta sahada sınıfı geçen bir performans ortaya koydu. Klasman yardımcı hakemlik yapan Cankut Gönenç düdük hakemi olarak çıktığı maçta Değirmendelilerin tepkisi ile karşılaştı. Maçı MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu da izledi. Maçtaki teknik detay ise oyunu geniş alana yaymak isteyen ve pas kalitesi yüksek bir kadroya sahip olan Değirmenderespor’un boyutları küçük, zemini de bozuk olan Değirmendere Stadı’nda istediği futbolu oynayamamasıydı. Bu maçın detaylarını Spor41'den gün içinde takip edebilirsiniz.