Cemil Yaman: Safi Port ile ilgili elimden geleni yapacağım

3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor yarın (Çarşamba) son sıradaki Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maç için bugün kulüp otobüsü ile yola çıkan sarı lacivertliler Bolu Abant’ta mola verdi. Aynı sırada mola veren Ak Parti Kocaeli Milletvekillerinden Cemil Yaman kulübün otobüsünü gördü ve Derinceli kurmaylarla bir araya geldi. Sarı lacivertlilerden takım hakkında bilgi alan Yaman, Derince ekibine başarı diledi.

12 Ekim 2021 Salı 13:00

 

FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINA TAM 30 MİLYON!

Gündemdeki bir konu ise Derince ilçesinde yer alan Safi Port’un Fenerbahçe Kadın Basketbol takımına ana sponsor olması ve kulübe yaklaşık 30 milyon TL. katkı sağlamasıydı. Belediye Derincespor geride bıraktığımız sezon isim sponsorluğu konusunda Safi Port ile anlaşma noktasına gelmiş ancak bir türlü birliktelik sağlanmayınca Derince tarafı futbolculara olan alacaklarını ödemekte zorluk çekmişti.

 

TAKİBİMDEKİ İLK KONU OLACAK

Derince’de yer alan bu limanın bölgenin iklimine ve trafiğine olan negatif etkisinin yanında kazanılan paranın inanılmaz seviyelerde olduğu fazlası ile biliniyor. Derinceli kurmaylarla ile Milletvekili Cemil Yaman bu konuyu da masaya yatırdı. Yaman, Derince tarafına fazlası ile hak verdi ve bu süreci kesinlikle takip edeceğini, elinden geleni yapacağını belirtti.

 

Spor41 – Özel

DİĞER HABERLER