Belediye Derincespor’un başarılı orta saha oyuncusu ve takım kaptanı Sercan Uslu, salgın nedeni ile çok büyük sıkıntılar çektiklerini belirtti ancak bu krizden çok iyi çıktıklarını ifade etti. Sercan, Derince’nin her takımı devirebilecek güçte olduğunu da sözlerine ekledi.
BİLEN VARSA BANA DA SÖYLESİN
Sercan grubun en iyi futbol oynayan takımı olduklarını belirtti ve şu şekilde konuştu: Alemdağ maçını rahat kazandık. Erken gelen gol yükümüzü hafifletti. Takım arkadaşlarıma mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Covid-19 salgını bu ülkede en çok bizi etkiledi. Ben, 14 futbolcusu karantinada olan ancak buna rağmen maçlara çıkan ikinci bir takım bilmiyorum. Bilen varsa da bize de söyleyebilir.
COŞKULU FUTBOL
Salgın sürecinden çok olumsuz etkilensek de krizi iyi yönettik. Tam kadro olsaydık inanıyorum ki Arnavutköy’ü de Buca’yı da devirirdik. Kimi arkadaşlarımızın temposu yüzde yüz olmasa da herkes elinden geleni yapıyor. Alemdağ maçında da en galibiyet kadar önemli bir konu vardı. O da coşkulu futbolumuz. 2-0 kazandık belki ama farkı daha da açabilirdik. Sizler de göreceksiniz Derince tam kadro olduğunda ve temposunu yakaladığında her takımı içeride dışarıda devirecektir.
Spor41 - Ali KÖKSAL