8. Esnaflar Futbol Turnuvası’nın iki kuvvetli takımı Eminoğlu Gümrük Müşavirliği ile Perde Dünyası karşı karşıya geldi. Eminoğlu, Bertuğ’un yıldızlaştığı maçı 6-2 kazandı ve finale kaldı.
SAVAŞ EMİNOĞLU DA İZLEDİ
Maça çok hızlı başlayan Eminoğlu Gümrük üst üste goller buldu ve ilk 20 dakikada 4-0 öne geçti. Tirespor ya da Pendikspor’a transferi gündemde olan Bertuğ Başdemir’in 3 ve Dilaver’in golü ile 4-0 öne geçen Eminoğlu maçı erken kopardı.
FİNAL MAÇI BU AKŞAM 23.00’DA
Ufuk Gülez’in penaltıdan attığı golle fark 3’e düştü. Ali Sak ve oyuna sonradan giren Buğrahan’ın golleri ile Eminoğlu Gümrük mücadeleyi 6-2 kazanmasını bildi. Maçı Eminoğlu Gümrük Müşavirliği sahibi Savaş Eminoğlu, çalışanlardan Dilber Yalçın ve farklı bir firmada çalışan eşi Hasan Yalçın da izledi. Eminoğlu Gümrük Müşavirliği, İzmit Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup eden Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği ile finalde karşılaşacak. Final maçı bu gece 23.00’da Derince Suni Çim Stadı’nda oynanacak.
Spor41
İzmir Tire ya da Pendikspor’a gidecek olan Bertuğ müthiş oynadı, 3 gole imza attı.
EMİNOĞLU GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ: 6
PERDE DÜNYASI: 2
STAT: Derince
HAKEM: Muhammed Tutak***
EMİNOĞLU GÜMRÜK: Muhammed***, Cenk***, Mehmet Kördemir***, Bertuğ Başdemir**** (Ufuk Yükselmiş**), Dilaverhan*** (Yolcu**) Doğukan*** (Uğur**), Ali Sak*** (Buğrahan**)
PERDE DÜNYASI: Ufuk Şeker**, Anıl**, Sefa**, Hüseyin***, Ufuk**, Aydın**, Emre** (Ayaz*)
GOLLER: Bertuğ, Ufuk, Aydın (Perde Dünyası)
Yarı final skorları
Eminoğlu Gümrük Müşavirliği: 6 - Perde Dünyası: 2
Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği: 3 - İzmit Genclerbirliği: 2
FİNAL - 9 Haziran Cumartesi – 23.00
Eminoğlu Gümrük Müşavirliği – Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği
İlk yarıda üst üste goller yiyen Perde Dünyası yarı finalde elendi.
Centilmence başlayan maç aynı şekilde sona erdi.
Eminoğlu Gümrük adına Dilaverhan çok şık bir gole imza attı.
Perde Dünyası Takım Sorumlusu Hasan Ölmez rakiplerini tebrik ederken, Perde Dünyası futbolcuları da son derece centilmence mücadele etti.
Maçı Eminoğlu Gümrük Müşavirliği sahibi Savaş Eminoğlu (sağda) çalışanlardan Dilber Yalçın ve farklı bir firmada çalışan eşi Hasan Yalçın da izledi.
İki takım futbolcuları da saha içinde çok iyi mücadele verdi.