İlimizin başarılı teknik adamlarından Cihan Özkul, Kocaeli Güneşspor’a teşekkür etti ve Yeşil Siyahlı kulübe teşekkür etti.
FARKLI BİR SAYFA AÇACAĞIM
Özkul açıklamasında şu ifadeler yer verdi: 2017-2018 sezonunda çalıştırmış olduğum, 3’ü namağlup olmak üzere 4 farklı yaş kategorisinde şampiyonluk yaşadığım Kocaeli Güneşspor camiasından ayrılmış bulunmaktayım. Bana ve ekibime duyulan güveni boşa çıkartmamanın bir kez daha huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Kimseyle bir kırgınlığımız olmadan kariyer planlamamızda farklı sayfalar açmak için böyle bir karar almış bulunmaktayız.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kocaeli Güneşspor gibi Kocaeli'nin en güzide kulübünde bizleri bu göreve layık gören Başkanım Nebil Uzun abime, Genel Koordinatörümüz Ali Şentürk abime, Güneşspor değerli yönetim kuruluna, Güneşspor antrenör grubuna, bize destek çıkan velilerimize ve bizimle beraber çalışan aslanlarıma çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık. Gelen teklifler ve kendi projelerimiz kapsamında bir değerlendirme yapıp yeni sezonda tekrar görüşmek dileğiyle.
Spor41