Derince Birlik’in gençleri yemekte buluştu

1. Küme U-19 Play-Off B Grubu’nda ikinci sırada yer alan ve Türkiye şampiyonasına katılmayı elde eden Derince Birlikspor yemekte biraya geldiler.

19 Nisan 2018 Perşembe 14:23

PLAY-OFF’TA 22 PUAN TOPLADI

2017-2018 Futbol sezonunda Birinci Küme U-19 Ligi B Grubu’nda güçlü rakipler arasında 30 puanla ligi üçüncü sırada bitiren Derince Birlikspor, Play-Off’ta da başarılı oldu. B Grubu’nda mücadele eden Kırmızı Siyahlılar son maçında deplasmanda Mollafenarispor’u 3-1’lik ve skorla geçti ve 22 puanla Türkiye Şampiyonası’nda gitmeyi başardı.

 

Alt yapı Teknik Sorumlusu Serkan Garan çalışmaların karşılığını aldığını belirtti

 

TAM KADRO KATILDILAR

Bu başarısını yemekte kutlayan Derince Birlikspor’da Kulüp Başkanı Rıza Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Bilge Hakan Gürkan, Asım Yılmaz, Bahattin Türk, Selahattin Turgut, Metin Coşkun, Şaban Eraslan, İlhan Yıldız, Alt Yapı Teknik Sorumlusu Serkan Garan, Göktuğ Karaaslaner, U-19 Takım kaptanları Görkem Zengin, Uğurcan Küçük ve futbolcular güzel bir gün geçirdi. Yemek sonrasında bir arada toplu fotoğraf verildi.

 

Derince Birlikspor’un gençleri yemekte güzel bir gün geçirdiler

 

Kırmızı Siyahlı ekibin yöneticileri futbolcuları ve teknik ekibi kutladı

 

DİĞER HABERLER