Bölgesel Gelişim U-19 Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Kullarspor konuk ettiği Kartal Bulvarspor’u 3-2 mağlup etti ve puanını 21’e çıkardı.
SAMET’TEN DUBLE
Kullar Stadı’nda oynanan maç büyük bir çekişme içinde geçti. 29. dakikada ani gelişen Kullar atağında ceza sahası önünde topla buluşan Samet’in çektiği şutta top kalecinin parmaklarını sıyırıp top filelerle buluştu. “1-0” 41’de yine Samet attığı şık golle farkı 2’ye çıkardı ve devre de Kullarspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
RÖVANŞI ALDI
İkinci yarının 8 maçın da 53. dakikasında Furkan Çalışır'ın golüyle Kartal Bulvar farkı 1'e indirdi. 55’te Deniz Çil ile Bulvar Kartal beraberliği yakaladı. “2-2” 63’te ise ceza sahası içinde topla buluşan Onur Bora, Kullar’ı 3-2 öne geçirdi ve kalan sürede başka gol olmayınca Kullarspor güçlü rakibini sahasında 3-2 devirerek ilk yarıdaki yenilginin de rövanşını almış oldu.