İrfan Aydoğdu: Hedefe gençlere ulaşacağımıza inanıyorum

Süper Amatör Lig takımlarından Derincespor’da yönetim kurulu üyesi İrfan Aydoğdu yeni sezon öncesi duygularını gazetemizle paylaştı.

17 Eylül 2026 Perşembe 15:05

 

DERİNCESPOR’UN HEDEFİ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUKTUR

Derincespor’un yönetim kurulu üyesi İrfan Aydoğdu, sarı lacivertli kulübün hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu ifade etti ve şu düşüncelere yer verdi:  Derincespor’un her maçı final niteliğindedir. Hedefi de her zaman şampiyonluktur. Sayın Başkanımız Şahin Çavuşoğlu’nun bir cümlesi var. “Düştüğümüz yerden kalkarız” der. Öyle olacak ve hak ettiğimiz 3. Lig’e yeniden çıkmak istiyoruz.

 

AVANTAJLARI DA VAR DEZAVANTAJLARI DA

Hayırlısı ile kuralar çekildi. Tüm kulüplere başarılar dilerim. Tek gruplu ligin avantajları da var dezavantajları da var. Biz mücadelemizi sahada vereceğiz ve inşallah lider olarak üst lige çıkacağız. Bu sezon gençlerle yol ilerlemeye çalıştık. Koşan, mücadele eden, şampiyonluğa oynayan bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Ali Gürdal hocamızla planlamamızı yaptık. Şahin beyin her sezon ligin üzerinde bir takım kurduğunu biliyorsunuz zaten. Birkaç yıldır çok iyi takımlar kurduk, hedefe ulaşamadık. Ancak bu sezon bu hedefe gençlerle ulaşacağımıza inanıyorum.

DİĞER HABERLER