İlimizin başarılı kulüplerinden İzmit Futbol Kulübü yeni bir anlayış ve yeni bir vizyonla çalışmalarına devam ediyor. 2018’deki olağan genel kurulun ardından başkan olan iş insanlarından Selçuk Özdöl, İzmit Futbol Kulübü’nün alt yapıya önem veren, Kocaeli’ye hem ahlaki hem de yetenekli futbolcular kazandıran bir kulüp olacağını belirtti.
ANTRENMANLAR HAFTA SONU
Pandemi nedeni ile çalışmalarını hafta sonu Avni Kalkavan Stadı’nın yanında bulunan Kelebek Çim Halı Tesisleri’nde sabah 8 ile 11 arası yapan takımda geleceğin futbolcularını Emrah Yaylapınar ve Ceyhun Türkçakal çalıştırıyor. 6-15 yaş arasındaki futbolcular nezih bir ortamda en iyi şekilde futbol alt yapı eğitimi alıyor. Futbolcu arkadaş grubu ile sporsever iş insanlarının yönetimde yer aldığı İzmit Futbol Kulübü’nün kısa vadede adından hayli söz ettireceğine kesin gözü ile bakılıyor.
Spor41
İzmit FK’da geleceğin futbolcularını Emrah Yaylapınar ve Ceyhun Türkçakal çalıştırıyor.
İZMİT FUTBOL KULÜBÜ YÖNETİMİ
Selçuk Özdöl - Başkan
Soner Güler - Başkan Yardımcısı
Muhammed Ali Erdem – Basın Sözcüsü
Serhat Garip – Alt yapı sorumlusu
Resul Güleç – İdari İşlerde Sorumlu
Sinan Özdöl – Üye
Erdoğan Uğur - Üye
Fatih Uğur – Üye
Serdar Özdil – Üye
Erhan İşcan – Üye
Ferhat Garip – Üye
(Soldan sağa) Resul Güleç, Selçuk Özdöl, Emrah Yaylapınar ve Soner Güler, İzmit FK’nın kısa zamanda adından söz ettireceklerine inanıyor.