Kim demiş SEKA fabrikası kapandı diye!

Kocaeli futbolunun parıl parıl parlayan kulüplerinden Kocaeli 1937 Sekaspor’da futbolcu üretimi bitmiyor. Bir birinden yetenekli futbolculara sahip olan ve yıllardır profesyonel liglere futbolcu gönderen Turkuaz Beyazlı ekip antrenmanlarını Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yapıyor.

30 Ağustos 2018 Perşembe 17:12

ÖNCE İNSAN OL SONRA FUTBOL!

Tüm yaş gruplarında liglerde mücadele eden, başkanlığını Ortopedi Uzmanı ve Kitap Dostum projesi kurucusu Op. Dr. Adem Aydın’ın yaptığı Seka’da Genel Koordinatör Nejat Ferhatoğlu, öncelikle ahlaklı sporcu yetiştirmek için çabaladıklarını belirtti. Altyapı sorumluluğunu eski profesyonel futbolculardan, unutulmaz orta saha oyuncusu Hakan Tan’ın yaptığı Seka, ilimiz futbolcuna ahlaklı ve yetenekli sporcular kazandırmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 

 

ÇAĞDAŞ VE VİZYONEL YAPI

İzmit Atatürk Spor Salonu arkasında bulunan Seka Çim Halı Tesisleri’nde futbol okulu faaliyetlerini de sürdüren 1937 Sekaspor’da sporcuların antrenmanlardaki isteği ve hırsının yanında neşeleri de dikkatlerden kaçmıyor. İlimizde marka olan 1937 Seka’da yetişen futbolcular sadece futbolculuğu ile değil, genel kültürü ve vizyonu ile de parmakla gösterilirken, sporcu velileri de çocuklarını Seka’ya gönül rahatlığı ile vermenin huzurunu yaşıyor.

 

Spor41

 

 

 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER