Kocaeli Emek ve Başiskele Yıldızspor kaybetmiyor!

İlimizin alt yapıya önem veren kulüpleri Kocaeli Emek ve Başiskele Yıldızspor bu hafta oynadığı maçların tamamını kazandı.

13 Ekim 2026 Salı 13:40

 

ÇOK İYİ YOLDALAR

Başiskele Yıldız U-12 takımı Kullarspor karşısında sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrılırken goller Ammar Fatih Uzun (3), Ali Ensar Köştekçi (2), Yusuf Hamza Aksoy ve Yusuf İslam Tepecik’ten geldi. Kocaeli Emekspor da yine Kullar karşısında 6-2 kazandı ve mücadelede goller Hüseyin Turan (2), Bilal Aslan (2), Miraç Kanber ile Egemen Şaşmaz’dan geldi.

 

BOL BOL GOL

2014 ve 2015 doğumlu futbolcuların ağırlıkta olduğu Başiskele Yıldızspor müthiş maçta Gölcük Şirinköy’ü 4-3 mağlup etti. Yıldız’ın gollerini Bilal Aydın (2), Yusuf İslam Tepecik ve Emir Dinç kaydetti. 14’ler öte yandan Emek karşısında da  Abdullah Çıtır (4), Uğur Altın (2), Göktuğ Yılmaz ve Bahadır Özkaraaslan’ın golleriyle sahadan 8-0 üstün ayrıldı.

 

BERABER ŞAMPİYON OLDULAR

Kocaeli Emekspor U-11 takımı 8 maçta 7 galibiyet aldı, 1 de beraberlik elde etti, sadece 1 gol yedi. Son maçta Başiskele Belediyesi’ni 6-1 yendiler. Başiskele Yıldızspor U-11 takımı da 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik ile aynı grupta ikisi beraber şampiyon oldu. Tolga Dalkırsın öncülüğünde çalışmalarına devam eden kulüpler için Coşkun Gökdemir ile de birlikte hareket ediliyor.                

DİĞER HABERLER