Pasifik Gemi çok SÜPER oldu! “4-3”

7. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Hüner Teknik ile 8. Esnaflar Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği takımları Süper Kupa maçında karşılaştı. Müthiş bir tempoda geçen çekişmeli maçı 4-3 kazanan Pasifik Gemi, Kocaeli’de ilk kez düzenlenen Süper Kupa’nın sahibi oldu.

30 Haziran 2018 Cumartesi 00:46

SERCAN USLU MÜTHİŞ OYNADI

Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’nda oynanan maçta Recep Serkan Çetintaş attığı golle Hüner Teknik’i 1-0 öne geçirdi. Pasifik Gemi bu gole Kemal ve Tevfik ile karşılık verdi ve maçta 2-1 öne geçti. Serkan Çetintaş ile tekrar Hüner Teknik beraberliği buldu. (2-2) Bayrampaşaspor’da 3. Lig şampiyonluğu yaşayan Sercan Uslu iyi futbolunu iki golle süsledi ve Pasifik Gemi maçta 4-2 öne geçti.

 

 

KUPAYI İSA TAŞ VERDİ

Bitime 3 dakika kala Ceyhun’un kafa golü ile fark 1’e indi. Kalan sürede başka gol olmayınca Pasifik Gemi maçı 4-3 kazanarak Süper Kupa’nın sahibi oldu. Maçın ardından hakemler Tolga Güldibi, yardımcıları Eral Karmil ve Muhammed Tutak’a plaketleri verilirken, şampiyon Pasifik Gemi’ye kupasını Körfez Belediyesi Başkan Vekili İsa Taş takdim etti.

 

Spor41

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER