Şirinspor’dan müthiş zafer! “1-0”

1. Amatör Lig B Grubu’nda Şirinspor ile lider Hisareynspor, Derbent Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içerisinde geçen maçı ev sahibi Şirinspor 90+2’de Emre Kahraman’ın şık golü ile 1-0 kazandı. Bu dakikada kariyerinin ilk maçına çıkan Emre beklenmedik bir anda ceza sahası dışından sol ayağı ile topu kaleye yönlendirdi ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

15 Ocak 2022 Cumartesi 16:37

 

İSMAİL VE MERT FARKI

Şirinspor’da tüm takım çok iyi mücadele ederken, İsmail Ejderoğlu ve Mert Yıldız da galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Bu galibiyetin ardından Şirinspor puanını 17’ye çıkardı ve ilk yolunda iyice umutlandı. Hisareyn ekibi ise 11. maç sonunda 26 puanda kaldı. Hisareynspor önümüzdeki haftayı bay geçecek, Şirinspor ise zorlu Yeniyalı Barbaros deplasmanında ter dökecek.

 

Şirinspor iki önemli futbolcusu Mert Yıldız (solda) ve İsmail Ejderoğlu önemli galibiyette pay sahibi oldular.  

 

HOCALARDAN KUTLAMA

Maç boyunca çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamayan lider Hisareynspor bu sezonki ilk yenilgisini alırken, Hisareyn ekibinin başarılı teknik sorumlusu Aykut Balta çok gol kaçırdıkları maçı kaybettiklerini ifade etti ve Şirinspor ekibini elde ettikleri galibiyetten ötürü kutladı. Şirinspor’un hem teknik sorumlusu hem de futbolcusu Alper Uzun da tüm takımı üstün mücadelelerinden ötürü kutlarken, antrenörlük kariyerindeki ilk maçta lider rakiplerini mağlup ettikleri için çok mutlu olduğunu belirtti.

 

HİSAREYNSPOR 

 

DERBENTSPOR FORMALARI İLE MAÇA ÇIKTILAR

Öte yandan bu maçta ilginç bir olay da yaşandı. Hisareynspor maça yeşil formaları ile geldi. Şirinspor takımı da yeşil formalarla sahaya çıkacaktı. Formalar çakışınca devreye Kartepe bölgesinin ve ilimizin çok sevilen simalarından Fatih Engin girdi ve Büyük Derbentspor formalarını Şirinspor’a takdim etti. Böylece Şirinsporlu futbolcular Hisareynspor maçına Derbentspor formaları ile çıkmış oldu.

 

Spor41

 

Şirinspor'un hem teknik sorumlusu hem de futbolcusu Alper Uzun (sağda) tüm takımı kutladı.

DİĞER HABERLER