Yeniyalı Barbaros finalde “2-0”

1. Amatör Play-Off Yarı Final maçında Yeniyalı Barbaros, Çayırova Fatih’i yeni transferi Yusuf Başoğlu’nun golleriyle 2-0 mağlup ederek Bağçeşmespor’un finaldeki rakibi oldu.

31 Ocak 2023 Salı 18:58

 

ÇIKMAK İÇİN KURULMUŞLARDI

Bu sezon öncesinde iddialı bir takım olacağının sinyallerini yakan ve 1. Amatör Lig C Grubu’nu Kandıra Gençlerbirliği’nin ardından ikinci sırada tamamlayan Körfez Yeniyalı Barbarosspor, Play-Off Yarı Final maçında Çayırova Fatih, A Grubu’nu 37 puanla averajla üçüncü sırada tamamlayan Çayırova Fatih ile karşılaştı.

 

HAFTAYA PERŞEMBE, DERİNCE’DE

Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki maç 90 dakika boyunca çekişme içinde geçti. Yeni transferleri ile hayli güçlü bir takım haline gelen Yeniyalı Barbaros’ta günün yıldızı Yusuf Başoğlu ilk yarıda attığı gollerle Körfez ekibini finale taşıdı. Yeniyalı Barbaros ile Gebze Anilbal’ı penaltılar sonrası 5-4 mağlup ederek finale kalan Bağçeşmespor arasındaki maç önümüzdeki perşembe akşamı Derince Stadı’nda oynanacak. Bu maçı kazanan takım adını Süper Amatör Lig’e yazdıracak.

 

Spor41 

DİĞER HABERLER