Yok böyle maç! Karamürsel’den hayati galibiyet! “3-2”

Bölgesel Amatör Lig’deki iki temsilcimiz Karamürselspor ile Darıca Türkeli Gençlik, Karamürsel’de karşılaştı. Karamürsel mücadeleyi Doğukan’ın uzatma anlarındaki golü ile 3-2 kazandı ve haftayı rakibinin üzerinde tamamladı.

22 Şubat 2026 Pazar 12:29

 

ALPEREN ATTI KARŞILIK HASAN HÜSEYİN İLE GELDİ

Karamürsel’de akıl almaz bir maç geride kaldı. İl sıralamasını çok yakından ilgilendiren mücadelede Karamürselspor ile Darıca Türkeli Gençlik, Karamürsel’de karşılaştı. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Ancak ikinci yarıda inanılmaz şeyler oldu. 51’de Alperen penaltı golü ile Karamürsel’i öne geçirdi, 67 ve 72’de Darıca’nın Yeşil Çivril’den transferi Hasan Hüseyin Şahin üst üste 2 gol buldu ve kendisinin ligdeki gol sayısını 10’a çıkardı, takımını 2-1 öne geçirdi.

 

DOĞUKAN ATTI MAÇ BİTTİ

Ancak Karamürsel’in mucizevi dönüşü gerçekleşti. 88’de Alperen Topçular yine sahneye çıktı ve maç 2-2’ye geldi. Herkes maçın bu skorla sona ereceğini düşündü ancak Doğukan Güngör fileleri havalandırarak 90+8’de sarı lacivertlileri galibiyete uçurdu. Maçın ardından Karamürsel’de kelimenin tam anlamı ile bayram havası yaşandı. Böylece puanını 33’e çıkaran Mürsel haftayı Darıca Türkeli’nin 1 puan önünde üçüncü sırada tamamladı. Karamürsel haftaya Gölcükspor ile deplasmanda, Darıca Türkeli ise evinde Gülsuyu ile karşılaşacak.

DİĞER HABERLER