Abbas Sır: Her şey çok daha güzel olacak

Gebzespor’un cefakar kulüp başkanı Abbas Sır, sezon öncesinde planladıkları ve istediklerini hemen hemen hepsini yerine getirdiklerini belirtti ve sezonun ikinci yarısından oldukça umutlu olduğunu söyledi.

14 Aralık 2018 Cuma 22:36

 

ATEŞTEN GÖMLEĞİ GİYDİ

Sezonun son maçında Tokat temsilcisi Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da adeta bedenini taşın altına koyan, son derece güç şartlarda Gebzespor’un başkanlığına gelen ve ateşten gömleği giyen kulüp başkanı Abbas Sır, Spor41’e açıklamalar yaptı. Sır sezonun ilk yarısında istediklerinin hemen hemen tamamını yerine getirdiklerini belirtti.

 

SADECE MAÇ BAŞI BORÇLARIMIZ VAR

Planlananın çok dışına çıkmadıklarını belirten Sır şu ifadelere yer verdi: Planladığım her şey istediğim gibi devam ediyor. Maddi ve manevi anlamda toparlanmış durumdayız. Büyük bir sorunumuz yok. Vergi yapılandırmamızı yaptık, tesisimize doğalgazımız da geldi. Toplam 400 bin lira kadar maç başı borçlarımız var. 150 bin lirasını ödeyeceğim.

 

KAMP LARA MIRACLE OTEL’DE

Kalan 250 bin lira için de çalışmalarımı arttıracağı. Antalya kampımız Lara’da Miracle Otel’de olacak ve 2 Ocak’ta başlayacak. 3 hazırlık maçı düşünüyoruz. Kadromuzda 28 futbolcu var. Kamp öncesi 1-2 arkadaşımız ile yollarımız ile ayrılacağız. Yeni teknik adamımız Alaettin Çiçek’ten de çok memnunuz. Kan değişikliği takıma olumlu yansıdı, hocamız takıma ayrı bir hava getirdi. İnanıyorum ki iyi bir devre arası kampı ile ikinci yarıda her şey çok daha güzel olacak.

 

Spor41

 

DİĞER HABERLER