Çocuklar! Bu festival sizin için!

İzmit Belediyesi tarafından 30 Ağustos Çocuk Maratonu ve Festivali düzenlenecek. 29 Ağustos Pazar günü Cephanelik Spor Tesisleri’ndeki dev organizasyon eğlence dolu anların da yaşanmasını da sağlayacak.

24 Ağustos 2021 Salı 17:15

 

SPOR İŞLERİ ORGANİZE EDİYOR

Spora ve sporcuya verdiği önemin yanında çocukların gelişimleri adına projeler üreten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet yine çok önemli bir etkinliği İzmit’te düzenliyor. Başkan Hürriyet’in himayesinde, İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün organize edeceği 30 Ağustos Çocuk Maratonu ve Festivali 29 Ağustos Pazar günü Cephanelik Spor Tesisleri’nde saat 18.00’de başlayacak. Etkinlik için saat 17.00, 18.00 ve 19.00’da Alikahya, Kuruçeşme ve Cumhuriyet Parkı’ndan otobüsler kaldırılacak.

 

UNUTULMAZ BİR GÜN ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Çocuklar ve aileleri için her şeyin düşünüldüğü festivalde ayrıca şişme oyun grupları, canlı langırt, tırmanma duvarı, zıpla yapış, balance, şut, köstebek avı, dart, dev kaydırak, zıp zıp oyun parkı, engelli parkur, kaydıraklı oyun havuzu, trambolin, animatör eşliğinde takım oyunları, yarışmalar, çocuk animasyon ekibi, maskot karakterler, yüz boyama, sosis balon köşesi ve dj performans da olacak. İşte eğlenceli aktivitelerin de yer alacağı harika festivalin programı.

 

PROGRAM AKIŞI – 29 AĞUSTOS PAZAR

18.00: Etkinlik başlangıcı

19.00: 50 metre pusetli anne yarışı

19.00: Karate takımı gösterileri

19.30: 50 metre down sendromlu çocuklar yarışı

19.45: Cimnastik takımı gösterileri

20.00: 100 metre 5-6-7 yaş çocuk + aile yarışı

20.30: Tekvando takımı gösterileri

20.30: 200 metre 8-11 yaş grubu yarışı

20.45: 400 metre 12-13 yaş grubu yarışı

21.15: Anadolu Ateşi Halk Dansları gösterisi

21.45: Seremoni + Sertifika ve madalya töreni

 

DİĞER HABERLER