Gelenek değişmedi

2026 Büyük Erkekler 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonası 2. Etap şampiyonu Körfez Gençlerbirliği Ragbi Erkekler A Takımı oldu.

21 Nisan 2026 Salı 15:44

 

RAHAT GALİBİYETLER

Ankara’da düzenlenen şampiyonada Körfez Gençlerbirliği Ragbi Erkekler A Takımı, ilk gün oynanan grup müsabakalarında Kadıköy Ragbi Spor Kulübü’nü 46-0, Samsun Büyükşehir Spor Kulübü’nü 22-12 ve İstanbul Ragbi Spor Kulübü’nü 36-5 mağlup etti ve ilk 12 sıralamasını lider tamamlayıp çeyrek finale yükseldi.

 

ÜÇÜNCÜ ETAP MAYIS’TA

İhsan Demirtaş’ın antrenörlüğündeki kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci gün karşılaşmalarında önce çeyrek finalde ODTÜ’yü 38-7 ve yarı finalde de Ankara Ragbi’yi 27-12 geçerek adını finale yazdırdı. Büyük bir çekişme içinde geçen finalde Pursaklar Belediye’yi 14–10 deviren temsilcimiz ikinci etap şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Üçüncü etap Mayıs ayrında olacak.

DİĞER HABERLER