Haydi çocuklar! Yolunuz açık olsun!

Avrupa Korfbol Şampiyonası 4-9 Ekim tarihleri arasında Polonya’nın Wroclaw kentinde düzenlenecek. İkinci kampını da İzmit’te yapan ve Kocaeli Üniversitesi sporcularının iskeletini oluşturduğu Korfbol A Milli Takımı da ülkemizi dev organizasyonda temsil edecek. Polonya’da bulunan ve ilk maçında bugün Slovakya ile karşılaşacak olan Ay Yıldızlılarda hedef tekrardan Elit A kategorisine yükselmek.

04 Ekim 2021 Pazartesi 00:29

 

İLK MAÇ BUGÜN SLOVAKYA İLE

Polonya’nın Wroclaw kentinde başlayan Avrupa Korfbol Şampiyonası 2. Kademe maçları öncesinde İzmit’te ikinci kampını yapan Korfbol A Milli Takımı çalışmalarını 42 Evler’de yer alan Hasan Gemici Spor Salonu’nda günde yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Gündüz ağırlığa giren ekibimiz akşam ise saha çalışmasında son taktikleri çalıştı. Polonya’ya giden ekibimiz ilk maçını bugün Slovakya ile oynayacak.

 

 

KAFİLEDE 16 SPORCU YER ALIYOR

9 Ekim’de sona erecek olan şampiyonada milli takımımızı, aynı zamanda Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yüksel Abdikoğlu çalıştırıyor. 16 sporcu ile şampiyonada boy gösterecek olan milli takımımız B Grubu’nda Slovakya ile birikte Galler ve Yunanistan ile karşılaşacak. A Grubu’nda ise ev sahibi Polonya, İrlanda, İskoçya ve İsviçre bulunuyor. Millilerde 8 hedef 8 takım arasında ilk 2’de yer alıp Elit A kategorisine yükselmek.

 

Spor41

 

 

GRUPLAR

 

A GRUBU

Polonya

İrlanda

İskoçya

İsviçre

 

B GRUBU

TÜRKİYE

Slovakya

Galler

Yunanistan

 

MAÇ FİKSTÜRÜ

4 Ekim: Türkiye – Slovakya

5 Ekim: Türkiye - Yunanistan

6 Ekim: Türkiye - Galler

 

 

 

DİĞER HABERLER