2011’de Arnavutluk’ta düzenlenen Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan ilimiz pehlivanlarından Nazmi Kahveciler Yunanistan yolcusu. Başarılı sporcu ikinci dünya şampiyonluğunu elde etmek için bugün yola çıkacak.
YARIŞMA İÇİN 10 KİLO BİRDEN VERDİ
Dünya Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Büyük Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası 18-25 Ekim tarihleri arasında Yunanistan’ın Loutraki kentinde düzenlenecek. Toplam 80 ülkenin katılacağı şampiyonada ilimizin dünya şampiyonu güreşçisi Nazmi Kahveciler de mindere çıkacak. 88 kilo serbest stilde mücadele edecek olan Nazmi Kahveciler çok yoğun bir antrenman programının ardından 98 kilodan 88 kiloya düştü.
İKİNCİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN!
2011’de Arnavutluk’ta Dünya Veteranlar Güreş şampiyonluğu, 2015’te Bosna Hersek’te dünya ikinciliği, 2017’de Polonya'da dünya üçüncülüğü bulunan Nazmi Kahveciler, Yunanistan’daki dünya şampiyonasına katılmak için bu ülkeye bugün yola çıkacak. İzmitli sporcunun hedefi kariyerindeki ikinci dünya şampiyonluğunu elde etmek.
HAYAT KİMYA ADINA MİNDEREÇIKACAK
Başiskele Gençlik Spor Müdürlüğü’nün de antrenörü olan Nazmi Kahveciler zorlu şampiyonaya her gün sıkı antrenmanlar yaparak hazırlandı. Hayat Kimya fabrikasının güreşçisi olan Nazmi Kahveciler, desteklerinden ötürü Hayat Kimya yöneticilerine teşekkür ederken ülkesini, şehrini ve kurumunu en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.
Spor41