Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Ragbi Takımı, erkeklerin ardından kadınlarda da başarılı oldu. U-18 Ragbi Takımı, Ragbi 7's 2. Etap maçlarında etabı 3. olarak tamamladı.
ZOR MAÇLAR ÇIKARDILAR
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Ragbi Takımı, erkeklerin ardından bayanlarda da başarıyı yakaladı. Son olarak Kızılcahamam'da oynanan U-18 Ragbi 7's 2. Etap maçlarına katılan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Ragbi kadın takımı zorluk derecesi oldukça fazla olan maçlar sonrasında etabı 3. olarak tamamladı.
KUPA BAŞKAN SÖĞÜT’E HEDİYE
Düzenlenen tören sonrasında madalyalarını ve kupalarını alan genç bayanlar, oldukça büyük sevinç yaşadı. Aldıkları kupayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve Körfez’e armağan eden oyuncular, desteklerinden dolayı teşekkür etti.