Şampiyon binici Burak Korkmaz: İstiklal Marşımızı dinletmek istiyorum

Kocaeli Atlı Spor Kulübü’nün başarılı binicisi Burak Korkmaz son olarak İstanbul’da gerçekleşen ve Türkiye Binicilik Federasyonu ile İstanbul Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen Land Lover yarışlarında birinci oldu ve 38 binici arasında Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Korkmaz için Kocaeli Atlı Spor Kulübü tarafından basın toplantısı düzenlendi.

28 Haziran 2022 Salı 17:23

 

DROSSEL TOPAS İLE BİRLİKTE KUPALARI SÜPÜRDÜ

Toplantıya Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Aydın ve Nazmi Çankaya, kulüp üyesi ve şampiyon at Drossel Topas’ın sahibi Mücahit Demircioğlu ile Kulüp Müdürü Fikret Yıldız yer aldı. Kocaeli Atlı Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda şampiyonluğun detayları paylaşıldı.

 

 

İZMİR’DEN GELDİ, İZMİT’İ ÇOK SEVDİ

Şampiyon binici Burak Korkmaz elde ettiği başarıyı şu şekilde anlattı: Yaklaşık 2 yıldır İzmit’teki Kocaeli Atlı Spor Kulübü’nde başantrenörlük olarak görev yapan Burak Korkmaz şu şekilde konuştu: İzmir Atlı Spor Kulübü’nden 2 yıl önce Kocaeli Atlı Spor Kulübü’ne transfer oldum ve kariyerimin en parlak dönemini burada yaşıyorum.

 

 

SAVAŞ DEMİRTAŞ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

32 yaşımdayım. 17 yıldır at biniyorum ve 2011 yılında antrenörlük belgemi aldım. 2 yıl önceki bir yarış sonrası davet edildiğim Kocaeli Atlı Spor Kulübü’ndeki sürecim çok iyi ilerliyor. Kulübümde kendimi çok daha değerli hissediyorum. Bu bakımdan başkanımız Savaş Demirtaş ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.

 

 

İSTİKLAL MARŞIMIZI DİNLETMEK

Son yarışım İstanbul’da gerçekleşti. İstanbul Atlı Spor Kulübü’ndeki mücadeleye 32 binici katıldı. Milli takım seçmelerinin 5. ayağındaki bu organizasyon 4 gün sürdü. Çekişmeli geçen yarışların 3’ünde birincilik, 1’inde de üçüncülük elde ettim ve Türkiye şampiyonu oldum. Eğer Milli takımdaki yerimi alırsam, bir sonraki hedefim 7 Eylül 2022’deki Balkan Şampiyonası’nda da değerli atım, takım arkadaşım Drossel Topas ile birlikte derece elde edip İstiklal Marşımı okutmak, Kocaeli’ye ve Kocaeli Atlı Spor Kulübü’ne bir kupa daha kazandırmak istiyorum.

 

Spor41 – Ali KÖKSAL

 

 

DİĞER HABERLER