Zinnur Büyükgöz: Öğretmenlerimizin yüreğiyle inşa ettiği bu ülkenin geleceğine birlikte umutla bakıyoruz!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında öğretmenlerin topluma yön veren kalıcı izler bıraktığını vurguladı.

24 Kasım 2025 Pazartesi 11:12

SABIRLA YEŞERTİLEN UMUTLAR

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenliğin yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda bir milletin geleceğini şekillendiren kutsal bir görev olduğunu ifade etti. Başkan Büyükgöz, öğretmenlerin bilgiyle yoğrulmuş emekleri, sabırla yeşerttikleri umutlar ve çocukların yüreğine ektikleri iyilik tohumlarıyla toplumu aydınlattığını vurguladı.

 

“HER BAŞARININ TEMELİNDE ÖĞRETMENİN EMEĞİ VAR”

Öğretmenlerin etkisinin sadece sınıfla sınırlı olmadığını belirten Büyükgöz, “Her bir öğretmenimizin sınıfın dört duvarıyla sınırlı olmayan etkisi, hayatın her alanına yayılan kalıcı bir izdir” sözleriyle, eğitimcilerin toplum üzerindeki derin etkisine dikkat çekti. Gebze’de bilimden sanata, ahlaktan üretime kadar pek çok alandaki başarıda öğretmenlerin emeğinin hissedildiğini belirten Başkan, onların fedakârca çalışmaları sayesinde ülkenin yarınlarının daha güçlü inşa edildiğini söyledi.

 “RAHMETLE, MİNNETLE VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ”

Başkan Büyükgöz, mesajının sonunda başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenleri rahmetle andığını ifade etti. Görevi başındaki tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularla kutladığını belirterek, “Öğretmenlerimizin yüreğiyle inşa ettiği bu ülkenin geleceğine birlikte umutla bakıyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER