Berkan Durdu: Gerçek Gölcükspor geliyor!

Gölcükspor’un Yeni Malatyaspor’dan transfer ettiği başarılı ofans oyuncusu Berkan Durdu, gerçek Gölcükspor’u sahaya yansıtmaya devam edeceklerini belirtti.

13 Ekim 2020 Salı 23:16

 

TEPELERİNE BİNMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Berkan da gündemdeki orman yangınları ile ilgili sözlerine başladı ve Gölcükspor’un kısa sürede üst sıralarda kalıcı olacağına inandığını belirterek şu şekilde konuştu: Hatay’da başlayan, Trabzon ve Osmaniye’de devam eden orman yangınlarının eş zamanlı başlaması terör örgütünün çaresizliğini ortaya koyuyor. Köşeye sıkışınca saldıracak güçleri kalmayınca hainliklerini bu şekilde ortaya koyuyorlar. Onların bu amaçsız işlerinin sonu gelecek ve devletimiz bu hainlerin tepesine binmeye devam edecektir.

 

3 GÜNDE 2 MAÇIMIZ VAR

Hafta sonu Batman Petrolspor ile karşılaştık.  Kolay bir maç değildi. İlk 3 maçı kaybetmenin vermiş olduğu psikolojik etkiden 1 galibiyetle çıkabilirdik. Bu galibiyet Batman’da nasip oldu. Bu maçta en az galibiyet kadar önemli olan konu 90 dakika boyunca konsantrasyonumuzu kaybetmememizdi. Oyunumuzu daha da geliştirerek seri galibiyetler almak istiyoruz ve bunu da başaracak bir takım olduğumuzu düşünüyorum. 3 günde iki maç oynayacağız. Kupada turu atlamak, cumartesi de İçel’i devirip yolumuza devam etmek istiyoruz.

 

Spor41

DİĞER HABERLER