Gölcükspor’a şaştı kaldı!

5 yıl sonra yeniden 3. Lig’e adım adam Gölcükspor eski yönetimlerin borçlarını karşısında görerek büyük bir şok yaşadı. 

27 Mayıs 2026 Çarşamba 20:14

 

KARA KARA DÜŞÜNÜYORLAR

37 yıldır profesyonel ligde mücadele eden ve 5 yıl önce Bölgesel Amatör Lig’e düşen Gölcükspor, 5 yıl aranın ardından adını 3. Lig’e yazdırdı. Bağlumspor’u penaltılar sonucu saf dışı bırakan kırmızı siyahlıları yeni sezon öncesinde ciddi bir borç bekliyor olacak. Borcu önünde bulan mevcut yönetim kara kara düşünmeye ve borcu eritmek için formüller üretmeye şimdiden başladı.

 

TOPLAM 32-33 MİLYON LİRA

Profesyonel ligde mücadele ettiği dönemden yaklaşık 20 milyon lira vergi ve sgk borcu ile birlikte çeşitli yıllarda sözleşmesi bulunan ancak ödeme yapılmayan 8 dosyadan yaklaşık 12-13 milyon liralık bir borç Gölcükspor’un karşısına çıktı. Yönetim kurulu hem bu borçlarla hem de yeni sezon transfer süreci ile boğuşmak zorunda.

 

DAYANIŞMA GECESİ ÇOK ÖNEMLİ

Bayram sonrasında Gölcükspor için bir otelde dayanışma gecesinin düzenlenmesi ve buradan toplanacak olan miktarın kulübe cansuyu sağlaması bekleniyor. Gölcük Kaymakamı, Gölcük Belediye Başkanı, Gölcüklü iş insanları, STK’lar, gönüllüler ve Gölcükspor’a gönül verenlerin amacı borcu olabildiği kadar eritmek olacak.

DİĞER HABERLER