Kocaelispor, Bolu kampı dün oynanan Şile Yıldızspor maçının ardından tamamlandı ve takım İzmit’e döndü. Yeşil Siyahlılarda A takıma davet edilen futbolculardan 6’sı profesyonel sözleşmeye imza atacak. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde.
VERİMLİ BİR KAMP OLDU
Bolu’da 3 Ağustos’tan beri süren sezon başı hazırlık kampımızı 19 Ağustos itibariyle kazasız, belasız tamamlamış bulunuyoruz. Gayet verimli olarak tamamladığımız kampımızda, kulübümüze yakışır şekilde disiplinli ve yüksek tempoda çalışan teknik heyetimize, futbolcularımıza ve personelimize teşekkür ederiz. Pazartesi ve Salı gününü izinli olarak geçirecek olan Takımımız, çalışmalarına 22 Ağustos Çarşamba (Bayramın 2.günü) saat 18:00’de Vinsan Tesislerinde yapacağı antrenman ile başlayacaktır.
Teknik Heyetimizin kamp raporu doğrultusunda aşağıda isimleri yazılı 6 genç futbolcumuzun profesyonel yapılmasına karar verilmiştir.
Mertcan Badur 02.10.1999 KaleciDoğukan Kaya 16.01.2000 KaleciAbdullah Berk Karadağ 02.01.2000 Sol BekMehmet Celil Çelik 11.04.2000 KanatKerem Yıldırım 21.08.2000 Orta SahaRıza Altıntaş 25.09.2000 Forvet
TEŞEKKÜRLER ÇINARLISPOR
Profesyonel yapacağımız genç futbolcularımızdan Kerem Yıldırım’ı, kulübümüz altyapısından önce 2012-2016 yılları arasında 5 sezon yetiştiren Çınarlı Spor Kulübü, yetiştirme tazminatı hakkından feragat ederek gerekli evrakı bedelsiz olarak kulübümüze teslim etmiştir. Şehrimizde amatör ruhla futbola emek, zaman ve para harcayarak şehrimiz gençlerine hizmet veren Çınarlı Spor Kulübü’ne; örnek, samimi ve candan yaklaşımları nedeniyle Başkanımız Sn. Abdullah Yıldırım ile Yönetim Kurulu’na ve futbolcunun yetişmesinde emeği bulunan tüm antrenörlerine camiamız adına teşekkür ederiz.
TEŞEKKÜRLER SEKA DOĞAN
Profesyonel yapacağımız genç kalecilerimizden Mertcan Badur’u, kulübümüz altyapısından önce 2010-2016 yılları arasında 6 sezon yetiştiren Seka Doğanspor Kulübü, yetiştirme tazminatı hakkından feragat ederek gerekli evrakı bedelsiz olarak kulübümüze teslim etmiştir. Şehrimizde amatör ruhla futbola emek, zaman ve para harcayarak şehrimiz gençlerine hizmet veren Seka Doğanspor Kulübü’ne; örnek, samimi ve candan yaklaşımları nedeniyle Başkanımız Sn. Adnan Usta ile Yönetim Kurulu’na ve futbolcunun yetişmesinde emeği bulunan tüm antrenörlerine camiamız adına teşekkür ederiz.