Başiskele ve Kocaeli, Doğantepespor ile gurur duyacak!

01 Ocak 2018 Pazartesi 12:00

Başiskele ve Kocaeli, Doğantepespor ile gurur duyacak!

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele edecek olan Dağantepespor, temsil ettiği ilçesinin ve şehrin gururu olacak.

 

İNANIYORLAR

Başkanlığını Ertan Demirhan’ın yaptığı Başiskele Doğantepespor, tarihi sezona hazır! İddialı bir kadro ile yola çıkan ekibimizde ilk hedef BAL’da kalıcı olmak. Hemen hemen tüm kadrodaki futbolcuların İzmitli olduğu Doğantepe, güçlü rakipleri karşısında hem köyünü, hem ilçesini hem de şehrini en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacak.

 

PERŞEMBE GÜNÜ HAZIRLIK MAÇI VAR

İzmit ve Bolu etaplarının ardından şehre dönen ve Kurban Bayramı izni sona eren Doğantepespor önceki gün yaptığı çift antrenmanla çalışmalarına devam etti. Son hazırlık maçında Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ne mağlup olan eksiklerini gören Başiskele temsilcisi 7 Eylül Perşembe günü Yalova Kadıköy ile Yalova Stadı’nda karşı karşıya gelecek ve zorlu maç saat 16.00 da başlayacak.

 

BELKİ BİR TAKVİYE

Takımın başarılı teknik adamı Naci Keleş yaptığı açıklamada “Yoğun ve yorucu bir kamp dönemini geride bıraktık. Futbolcularımız üzerlerindeki ağırlığı atıyor. 23 Eylül’de başlayacak olan lige kadar yüzde yüz hazır olacağımıza inanıyorum. Kadromuz yeterli. Belki bir orta saha oyuncusu alabiliriz. Ancak çok üst düzey bir futbolcu olmadıkça transfer yapmayı düşünmüyoruz” dedi.

 

Spor41

DİĞER HABERLER