Bu çocuklara, emeklerine yazık ettiler!
Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’da futbolcular kazan kaldırdı. Uzun süreden beri paralarını alamayan ve buna rağmen maçlarda elinden geldiği kadar mücadele eden Yeşil Beyazlıların dayanacak güçleri kalmadı. Verilen sözlerin tutulmaması üzerine futbolcular takımı bırakma kararı aldı.
KÖKEN’İN GELİŞİ BOŞUNAYMIŞ!
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken geçtiğimiz hafta Kandıra Gençlerbirliği’nin antrenmanını ziyaret etmiş ve yaşanan maddi sorunların çözüleceğini işaret etmişti. Ancak sezon başından beri oyalanan takımda sadece yeni transferlerin peşinatları verilebildi. Kandıra’da ikamet eden futbolcular ise tek delikli kuruş alamadı. Teknik adamlar da bu anlamda mağdur edildi.
DAĞILDILAR!
Uzun süreden beri sabreden, kimisi işinden, kimisi de okulundan feragat ederek Kandıra GB’nin formasını giymek için özveride bulunan futbolcuların emeklerine yazık edildi. Takımın bundan sonraki süreçte ne olacağı merak konusu olurken, şu an itibari ile belirtmek gerekirse Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor DAĞILDI..!