Talihsiz bir trafik kazasının ardından 2012 yılında, henüz 10 yaşındayken vefat eden fanatik Kocaelisporlu Eren Eltut, futbol turnuvası ile anıldı.
BABASI VE KARDEŞİ DE KATILDI
Üni Hodri Meydan, Merhum Kocaelispor taraftarı Eren Eltut anısına son derece anlamlı bir futbol turnuvası düzenledi. Kocaelispor’un Yahya Kaptan’daki alt yapı Tesisleri’nde gerçekleşen turnuvanın son gününde Eren Eltut’un babası Hakan Eltut ve Eren’in kardeşi Taner de yer alırken, turnuvanın ev sahipliğini Kocaelispor Alt Yapı Koordinatörü Aydın Günaydın yaptı.
ŞAMPİYON AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Büyük bir çekişme içerisinde geçen Akdeniz Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasındaki final maçının, Karabük Üniversitesi’ni 6-5 mağlup eden Akdeniz Üniversitesi şampiyon olurken şampiyon takıma kupasını Eren Eltut’un babası Hakan Eltut takdim etti. Şampiyona madalyalarını ise Hodri Meydan Tribün Lideri Haluk Bozo verdi.
ÇOK DUYGULANDIM
İkinci olan Karabük Üniversitesi’ne ise kupasını Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır takdim etti. Üni Hodrimeydan’ın karşılaşma içinde yaptığı meşale şov müthiş görüntüleri beraberinde getirirken, merhum Eren Eltut’un babası Hakan Eltut “Çok duygulandım. Ne diyebilirim ki. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.
Spor41