Bu iş bu kadar! 

Hodri Meydan Taraftar Derneği, Burak Süleyman konusunda Kocaelispor’un menfaatlerine göre hareket ettiklerini belirtti şu açıklamayı yayımladı.

25 Temmuz 2020 Cumartesi 15:31

 

ONLAR YAZDI, BİZ ÇALIŞTIK

Konuların gündeme geldiği andan itibaren Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak sürecin yakın takipçisiyiz. Kimse bir şey yazmasın, beklesin dedik. Buna rağmen hala birileri gündeme gelme çabasıyla yazdı çizdi. Onlar yazdı, biz çalıştık, mücadele ettik, olayları dinledik. Kocaelispor’umuzun menfaatleri doğrultusunda emek harcadık.  

 

GEMİYİ EN SON KAPTANLAR TERK EDER

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak Kocaelispor’umuzun menfaatleri doğrultusunda her zaman gerekeni yaptık yapmaya da devam edeceğiz.  Kaptanımız Burak Süleyman takımda kalmıştır. Çakallara ders olsun! Kocaelispor büyük takımdır! Karıştırmaya çalışanlara buradan ekmek çıkmaz, buna izin vermeyeceğiz!   Gemiyi en son kaptan terk eder. İzmit’in çocuğu herkese yeter!

 

DİĞER HABERLER