Bu kadar da küçük düşünülmez
Kocaeli Birlikspor U-14 Akademi Ligi Takımı Teknik Direktörü Göksel Ali Argun, Galatasaray karşısında 6-3 kaybetmelerine karşın, futbolcularını mücadelelerinden ötürü kutladı. Galatasaray'a İzmitli Ferhat Durmuş'u veren ve eski takımı Birlikspor'a Galatasaray forması ile 5 gol birden atan Ferhat ile maç öncesi resim çektirmek isteğine Galatasaray Kulübü'nün izin vermemesini kınayan Argun, Sarı Kırmızılı takımın teknik ekibine tepki gösterdi.
FERHAT'I VE ARKADAŞLARINI TEBRİK EDERİM
Argun açıklamasında şu düşüncelere yer verdi: U 14 Akademi Gelişim Ligi'nde Galatasaray müsabakanı 6-3 kaybetmemize rağmen oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutlarım. Geçen sezon sonunda Galatasaray'a verdiğimiz oyuncumuz Ferhat Durmuş'u 2-0 mağlubiyetten 5 gol atarak takımının kazanmasına büyük rol sahibi olmasından dolayı kendisini ve takım arkadaşlarını da tebrik ederim.
BAHANE ETTİLER
Ancak maçın başında Galatasaray'a oyuncu vermenin gururu ve sporcumuzu onurlandırmak amacıyla çiçek verip eski sporcumuz ile resim çektirme isteğimize, maçın başında böyle bir şeyin doğru olmadığını, sporcuyu yumuşatma ve etkileme hareketi olduğunu bahane ederek çiçeği ve resim çektirmeyi kabul etmeyen Galatasaray'ın U-14 teknik sorumlusunu şiddetle kınıyorum.